ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος απ' την Ελασσόνα ο Αλεξανδρής, σε απολογία οι παίκτες λόγω... φιλικού!

Τέλος απ' την Ελασσόνα ο Αλεξανδρής, σε απολογία οι παίκτες λόγω... φιλικού!

Ο ΠΟ Ελασσόνας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Αλέξη Αλεξανδρή, ενώ παράλληλα κάλεσε σε απολογία τους ποδοσφαιριστές της ομάδας επειδή συμμετείχαν σε φιλικό ματς, δίχως τη συγκατάθεση της διοίκησης.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία του ΠΟ Ελασσόνας αποτελεί ο Αλέξης Αλεξανδρής, ύστερα απ' την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο Α τοπικό της ΕΠΣ Λάρισας, όπου τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Μία απόφαση που, παρά τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, είχε παρθεί εδώ κι αρκετό διάστημα, όπως αποκαλύπτει το Sport24.gr.

Βέβαια, το οξύμωρο στην ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας είναι η κλήση σε απολογία των ποδοσφαιριστών επειδή συμμετείχαν σε φιλικό παιχνίδι (!) με την Καστοριά, δίχως τη συγκατάθεση της διοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο λόγος που οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν ήθελαν να διεξαχθεί το φιλικό ήταν οικονομικός.

Συγκεκριμένα, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, ο πρόεδρος της ΠΟ Ελασσόνας δεν επιθυμούσε να πληρώσει τα έξοδα για την μετακίνηση της ομάδας στην Καστοριά από τη στιγμή που η χρονιά είχε ολοκληρωθεί.

Παρ' όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές σε συνεννόηση με τον πρώην γενικό αρχηγό της ομάδας Χρήστο Αγοραστό και τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Παπαδόπουλο οι οποίοι μερίμνησαν για τα έξοδα μετακίνησης αποφάσισαν να μεταβούν στην πόλη της Μακεδονίας, κάτι που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του προέδρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καστοριά και η Ελασσόνα διατηρούν, εδώ και πολλές δεκαετίες, άριστες σχέσεις, αφού στο παρελθόν δύο ποδοσφαιριστές από την Ελασσόνα, ο μέσος Τάκης Τουργαΐδης και ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Τσότσας, φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα της Καστοριάς.

Η ανακοίνωση της Ελασσόνας:

"Η διοίκηση του Π.Ο.Ελασσόνας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Επίσης, καλούνται σε απολογία οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, που συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα στην Καστοριά, διότι αγνόησαν απόφαση της διοίκησης".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ