ΚΑΣΕΤΑ GATE

Ποινή φυλάκισης σε Θωμά Μητρόπουλο και Ριαβόγλου

Ποινή φυλάκισης σε Θωμά Μητρόπουλο και Ριαβόγλου

Σε ποινή φυλάκισης καταδικάστηκαν από το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων ο Θωμάς Μητρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου - δύο και τεσσάρων ετών αντίστοιχα - για το μικρό "koriopolis", για το οποίο είχαν τιμωρηθεί και σε πρώτο βαθμό, αλλά είχαν ασκήσει έφεση.

Η ποινή για τον πρώην ιδιοκτήτη του Ηλυσιακού είναι εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ για τον πρώην ιδιοκτήτη του Αγροτικού Αστέρα με τετραετή αναστολή και πρόστιμο 35.000 ευρώ.

Ο Θωμάς Μητρόπουλος, τιμωρήθηκε για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 3-2 (27/4/2009).

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Αγροτικού Αστέρα, κ. Ριαβόγλου, τιμωρήθηκε για το αδίκημα της δωροδοκίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στους αγώνες Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 (28/10/2009), Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας 4-1 (13/3/2009) και Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 3-2 (27/4/2009).

Η απόφαση για την καταδίκη των κ.κ. Ριαβόγλου και Μητρόπουλου λήφθηκε κατά πλειοψηφία (4-1) που υιοθέτησε την πρόταση που είχε κάνει η εισαγγελέας έδρας Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Παράλληλα, το Δικαστήριο κήρυξε αθώο από τις κατηγορίες τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη και τον πρώην ιδιοκτήτη της Αναγέννησης Καρδίτσας, Θωμά Κωτούλα.

Πρωτόδικα θυμίζουμε ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος είχε καταδικαστεί σεποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώγια δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση, ενώ ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου σεποινή φυλάκισης 4,5 ετών και χρηματική ποινή 40.000 ευρώγια δωροληψία και δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση και για παράνομο στοιχηματισμό.

Photocredits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Μέγιστη απροθυμία από την ΕΠΟ"
Πρόταση για ενοχή Θωμά Μητρόπουλου και Ριαβόγλου στο μικρό "koriopolis"
Ποδόσφαιρο στα... δικαστήρια και το 2017!
TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ