ΚΑΣΕΤΑ GATE

Μπέος: "Δεν φοράω παντελόνια επειδή κρυώνω"

Μπέος: "Δεν φοράω παντελόνια επειδή κρυώνω"
INTIME SPORTS

Καυστικός όπως συνηθίζει ήταν γι' άλλη μια φορά σε δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα καταθέσει στον αθλητικό εισαγγελέα ως μάρτυρας και όχι ως κατηγορούμενος.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, πέταξε ξανά τα βέλη του προς τον Νικόλα Πατέρα, τόνισε πως βρισκόμαστε σε πόλεμο αλλά ο ίδιος θα πολεμήσει με έντιμα μέσα, ενώ προειδοποίησε πως αν κάποιος πιστεύει πως είναι εύκολος αντίπαλος, θα εκτεθεί.

Όσο για τον υποκλοπέα και την εξέλιξη της υπόθεσης με τις κασέτες; Ο Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Nova Σπορ FM", ξεκαθάρισε πως κάποιοι που πήγαν για μαλλί, αλλά θα βγουν κουρεμένοι.

Για την κλήση του με την ιδιότητα του υπόπτου από τον αθλητικό εισαγγελέα: "Εγώ έχω κληθεί να καταθέσω ως μάρτυρας και μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να προκύψουν στοιχεία ότι θα κληθεί κάποιος ως κατηγορούμενος. Αν από τις καταθέσεις προκύπτουν ενδείξεις ή αποδείξεις, τότε θα με καλέσει ως κατηγορούμενο. Εύχομαι κι ελπίζω να πάει η υπόθεση στο τέλος. Ήδη ξεκαθαρίζουν αρκετά πράγματα. Ας ελπίσουμε να γίνει άρση απορρήτων για να μάθει κόσμος ποιος μίλησε και τι είπε. Να πέσουν οι μάσκες του υποκλοπέα και του ανθρώπου που μοντάρισε τις κασέτες, που δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Πατέρα. Πήγαν για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι. Εμένα στη χειρότερη των περιπτώσεων να μου ασκήσουν μία ποινική δίωξη.

Από πουθενά δεν προκύπτει καμία κατηγορία και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Τι με νοιάζει το Άρης-Παναθηναϊκός και το Μακάμπι-Ολυμπιακός; Με νοιάζει όμως το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης. Ας δούμε στην πορεία ποιος θα κάτσει στο σκαμνί. Εγώ δεν θα ανοίξω το στόμα μου για ένα εκατομμύριο πράγματα που ξέρω, γιατί εγώ έτσι μεγάλωσα. Δεν φοράω παντελόνια επειδή κρυώνω. Αν νομίζουν πως με δωρεές 200.000 ευρώ θα εξαγοράσουν συνειδήσεις, είναι γελασμένοι.

Είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο υπάρχουν απώλειες και από τις δύο πλευρές. Πάντα! Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να πολεμάω έντιμα. Ουδέποτε υπήρξα έμπορος ναρκωτικών ή είχα εταιρείες με δημόσια έργα. Αγωνίζομαι στα πλαίσια των δυνάμεών μου, δεν κάνω καμιά παρανομία και γι’ αυτό βγαίνω και τα λέω. Αν νομίζουν πως είναι εύκολος αντίπαλος ο Μπέος, θα εκτεθούν".

Για την πρόθεσή του να παραχωρήσει τις μετοχές του Ολυμπιακού Βόλου: "Έδωσα έναν όρκο στον πατέρα μου πως φεύγω από το Βόλο. Απλά πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος και δεν είναι εύκολο, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Αν αυτός ο επενδυτής βρεθεί, ο Αχιλλέας Μπέος έφυγε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω να διαλυθεί ό,τι χτίσαμε τρία χρόνια στο Βόλο, που είναι για σεμινάριο. Έχω ξεκινήσει ήδη συζητήσεις.

Τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσω θα αναφερθώ και στην επικείμενη μεταβίβαση μετοχών. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα και πρέπει να υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα ότι αυτός που θα βρεθεί θα την οδηγήσει σε ασφαλή νερά. Αυτό που είπα πως θα πουλήσω τους παίκτες είναι άδικο για τον κόσμο δεν θα το κάνω. Του χρόνου με την οργάνωση που έχουμε θα είμαστε στην τριάδα, 100%. Έχουμε ήδη έναν κορμό, κόσμο που μας στηρίζει και ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω".

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ