ΕΛΛΑΔΑ

Τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα Βασιλειάδης και Ινφαντίνο!

Τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα Βασιλειάδης και Ινφαντίνο!
EUROKINISSI

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, για περίπου μισή ώρα και έγινε σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Μια από τις μεγάλες επιθυμίες του Γιώργου Βασιλειάδη ενόψει του ταξιδιού του στη Ζυρίχη για την σημερινή συνάντηση με τους αξιωματούχους της FIFA με επικεφαλής την γενική γραμματέα, Φατμά Σαμουρά, που έχει αναλάβει και τον ελληνικό φάκελο, ήταν να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον ισχυρό άνδρα της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο.

Όπερ και εγένετο... Μάλιστα, η συνάντηση των δυο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πηγές από το υπουργείο αναφέρουν πως ο κ. Βασιλειάδης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από το περιεχόμενο της κουβέντας με τον πρόεδρο της FIFA, με τον οποίον κάθισε στο ίδιο τραπέζι για περίπου μισή ώρα.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται και η μεγάλη συνάντηση για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με βασικό θέμα συζήτησης το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ. Βέβαια, θα τεθούν επί τάπητος και άλλα θέματα, όπως σας ανέλυσε το Sport24.gr, όμως η συνάντηση του υφυπουργού με τον Τζάνι Ινφαντίνο αποτελεί εφαλτήριο για εξεύρεση λύσεων σε όλα τα "καυτά" θέματα που μας ταλανίζουν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ