ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα best of του Live TV debate για τα "ντέρμπι των αιωνίων"

Τα best of του Live TV debate για τα "ντέρμπι των αιωνίων"

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ συζήτησαν στο "Σπίτι της 24Media" για τις αιώνιες μάχες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Διαβάστε τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες τους.

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ συζήτησαν στο "Σπίτι της 24Media" για τις αιώνιες μάχες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μια συζήτηση περίπου 2 ωρών για τακτική, για παίκτες, μέχρι και για τη σημασία των κόρνερ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, με τη διαφωνία ανάμεσα σε Καίσαρη και Καβαλιεράτο, πάντα όμως με καλή διάθεση και χιούμορ! Το Sport24.gr ξεχωρίζει βασικές ατάκες τους και τις παρουσιάζει.

Τα best of του Live TV debate για τα "ντέρμπι των αιωνίων"

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Ο διευθυντής του Sport24.gr, Παντελής Βλαχόπουλος, αναφερόμενος στον μπασκετικό Ολυμπιακό, τόνισε πως "δεν έχουμε δει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον περσινό Ολυμπιακό" και συνέχισε πως "ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερα δομικά προβλήματα σε σχέση με τον Ολυμπιακό και ας έχει ίδιο προπονητή".

Μάλιστα, συνέχισε για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πως "ο Παναθηναϊκός σε κάθε ματς έχει και διαφορετικά προβλήματα", για να πει και για τους αιωνίους ότι "οι ομάδες μας στο μπάσκετ είναι φέτος ένα κλικ πιο κάτω".

Μάλιστα, δικαιολόγησε την άποψή του για το τριφύλλι, τονίζοντας πως "ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τρεις παίκτες φέτος που δεν τους έχει αντικαταστήσει. Τους Τζέιμς, Ρίβερς και Σίνγκλετον. Έχει χάσει σε ποιότητα από πέρυσι".

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, σχολιάζοντας τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και για τον άξονά του, τόνισε για τον Καμαρά πως "δεν ήταν στο πλάνο για βασικός. Έγινε στην πορεία", ενώ για τον Νάτχο ότι "κάνει και ορισμένα άσκοπα χιλιόμετρα, διότι υπάρχει και μια δυσλειτουργία". Όσο για το αν ο Γκερέρο είναι ο νέος Φουστέρ, απάντησε: "Μπαρούφα ότι ο Γκερέρο είναι ο νέος Φουστέρ...".

Μετέπειτα, μίλησε και για το μπάσκετ. Τόσο για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ξεχωριστά, όσο και για το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Για την αποψινή μάχη, θεωρεί πως "όποιος νικήσει απόψε, θα το πάρει 7-8 πόντους διαφορά" και πως "ο Παναθηναϊκός της Ζάλγκιρις χάνει από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός της Αρμάνι τρώει διψήφια διαφορά απόψε. Μέχρι εκεί μπορώ να πω...".

Τα best of του Live TV debate για τα "ντέρμπι των αιωνίων"

Από εκεί και πέρα, για τον Τίμα ανέφερε πως "βρέθηκε σε ένα... εδώλιο κατηγορουμένου μέσα στην ομάδα και γι' αυτό και ήρθε η μετατόπιση στο 4", ενώ τόνισε ακόμα πως " τις καλές του νίκες τις έχει κάνει με την άμυνα ο Ολυμπιακός. Δεν είναι 12 παλαβοί που θα παίρνουν τη μπάλα και θα τρέχουν".

Για το "τριφύλλι" του Τσάβι Πασκουάλ, είπε πως "αν κάτι του χρεώνεται, είναι ότι περιμέναμε όλοι 5-0 λόγω προγράμματος" και πως "έπεσε λίγο θύμα της μεταγραφής του Παπαπέτρου".

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Ο αρχισυντάκτης του Sport24.gr, Σπύρος Καβαλιεράτος, ερωτηθείς για το μπασκετικό ντέρμπι, ανέφερε πως είναι "ματς 50-50 και θα κριθεί στο τελευταίο λεπτό. Είναι πολύ στα ίσα το παιχνίδι και δεν υπάρχει φαβορί".

Αναφορικά με το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός, τόνισε: "Ο Ολυμπιακός δεν παίζει καθόλου διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι. Όταν έχεις Σπανούλη και Πρίντεζη, θα παίξεις από τον Μάρτιο το παιχνίδι του Μπλατ. Τώρα θα παίξεις το παιχνίδι του Σπανούλη και του Πρίντεζη".

Συνέχισε μάλιστα πως "ο Μπλατ στην Ευρώπη παίζει τα περισσότερα πικ εν ρολ απ' όλους" και ότι "πινελιές θα βάλει ο Μπλατ. Όταν έχεις συγκεκριμένο ρόστερ, δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα".

Όσο για το πού θα κριθεί το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Τα ελεύθερα τρίποντα θα κρίνουν το ντέρμπι απόψε στο ΟΑΚΑ. Αν ο Παναθηναϊκός έχει 8+, θα νικήσει".

Τέλος, είπε την άποψή του και για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι: "Οι στημένες φάσεις θα κρίνουν για μένα το ντέρμπι. Ο Φορτούνης θα εκτελέσει 2-3 κόρνερ σε κεφάλι παίκτη του Ολυμπιακού. Αν τα βάλουν, θα νικήσει".

ΘΕΜΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Ο έτερος αρχισυντάκτης του Sport24.gr, Θέμης Καίσαρης, μίλησε για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και τόνισε: "Όποια ομάδα πιέζει ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει πολλές πιθανότητες να βρει καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Ο τελευταίος Ολυμπιακός που το έκανε, με τον Μάρκο Σίλβα, πήρε περίπατο το πρωτάθλημα. Ελληνική ομάδα που να μπορεί να ανταπεξέρχεται στην πίεση, δεν υπάρχει".

Όταν έφτασε κάποια στιγμή η κουβέντα στους επιθετικούς του Ολυμπιακού και επειδή αναφέρθηκε ο Μάνος, σχολίασε: "Για να καταλάβει κανείς σε ποια θέση είναι ο Μάνος μέσα στην ομάδα, δεν ανακοινώθηκε καν από τον Ολυμπιακό".

Επίσης, είπε ότι μπροστά "ο Ολυμπιακός πρέπει να πορευτεί με τον Χασάν" και πως "θα δούμε περισσότερο τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με την ΑΕΚ και λιγότερο τον Παναθηναϊκό της Τούμπας".

Τα best of του Live TV debate για τα "ντέρμπι των αιωνίων"

Επιπλέον, ανέφερε ότι "το 2-0 ήταν κολακευτικό για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Θα έπρεπε να χάνει από το ημίχρονο. Με την ΑΕΚ ήταν εμφατικός ο τρόπος που την έσπρωξε στην περιοχή της".

Για τον Παναθηναϊκό, είπε: "Χωρίς τη μπάλα ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πως διαθέτει και σχέδιο και τον τρόπο. Ανησυχία να υπάρξει, αν πιεστεί μπροστά. Ζητούμενο να μην χαρίσει ευκαιρία από κλέψιμο".

Τέλος, έβαλε και "πινελιά" με Μουνιέ: "Είτε καλά πάει στον Παναθηναϊκό το αρχικό του πλάνο είτε άσχημα, θα κρίνει πολλά το τι θα του δώσει ο Μουνιέ όταν θα μπει στο ματς".

ΤΣΑΡΛΥ

Τέλος, ο αρθρογράφος του Sport24.gr, Τσάρλυ, τόνισε για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πως "δεν έχει φτάσει το ταβάνι του ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα σε εξέλιξη. Ο Μαρτίνς την ψάχνει ακόμα την ομάδα".

Επιπλέον, σχολιάζοντας τον Χασάν, είπε χαρακτηριστικά: "Ο Χασάν είναι πολύ καλός επιθετικός, αλλά όχι για πρώτος. Να έρχεται από τον πάγκο όταν αλλάζει το σύστημα σε 4-4-2. Σε αυτό είναι τέλειος".

Όσο για το πού θα κριθεί το ντέρμπι, ανέφερε: "Το ντέρμπι θα το κρίνει αν δημιουργήσει προβλήματα ο Παναθηναϊκός στην τελευταία γραμμή άμυνας του Ολυμπιακού".

Παράλληλα, μίλησε και για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, τονίζοντας: "Εβλεπες το Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις και οι ομάδες λες και είχαν διαφορά 1-2 κατηγορίες". Πρόσθεσε ότι "ο κόσμος του Παναθηναϊκού νιώθω ότι δεν είναι ευχαριστημένος με το μπάσκετ που παίζει η ομάδα του"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ