Συνάντηση Τσέφεριν με Γραμμένο και Γεραπετρίτη

O πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον ομόλογό του της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, καθώς και με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν υποδέχθηκε στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ευάγγελος Γραμμένος.

Ο κ. Τσέφεριν επισκέπτεται την Αθήνα για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων μηνών, αυτή τη φορά επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας υψηλόβαθμων στελεχών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία το μεσημέρι παρέστη στην εξόδιο ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο πρόεδρος Τσέφεριν, αργότερα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και τον Υπουργό Επικρατείας, Γεώργιο Γεραπετρίτη, θέματα της επικαιρότητας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (19/8) η UEFA έστειλε σκληρή επιστολή στην ΕΠΟ με αφορμή την ημερομηνία των εκλογών και απειλεί μάλιστα και με Grexit αν δεν υπάρξει η απαραίτητη συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση, ενώ την Πέμπτη (20/8) ο Λευτέρης Αυγενάκης με επιστολή του ζήτησε την επίσπευση παράδοσης της μελέτης των UEFA και FIFA.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.