ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με Κοντονή και χωρίς τον Αλαφούζο

Συνάντηση με Κοντονή και χωρίς τον Αλαφούζο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ακόμα και χωρίς την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου μπορεί να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, η οποία μεταφέρεται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Σταύρου Κοντονή να συναντηθεί με τους τέσσερις "μεγάλους" για τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να βρουν κοινούς τόπους, προκειμένου να υπάρξει λύση στα μεγάλα προβλήματα που το ταλανίζουν εδώ και χρόνια.

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει και για τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έχει διαφοροποιήσει την στάση του μετά το ντέρμπι της Κυριακής (13/3) στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την διαιτησία του Γιώργου Κύζα, κάτι που οι πράσινοι διαμήνυσαν και στους ανθρώπους του υφυπουργού.

Στενοί συνεργάτες του κ. Αλαφούζου έλεγαν πως "ο κ. Αλαφούζος δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την παρουσία του στη συνάντηση τις πρακτικές του προέδρου του Ολυμπιακού", δείχνοντας αρνητικός στο σενάριο της συνάντησης των τεσσάρων με τον υφυπουργό, ο οποίος εξακολουθεί πάντως να επιθυμεί να μιλήσει με όλους τους προέδρους των μεγάλων ομάδων.

Αυτή η τοποθέτηση βέβαια του προέδρου του "τριφυλλιού" δεν θα αλλάξει την στάση του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την συνάντηση ακόμα και με την παρουσία τριών προέδρων. Αν ήταν δυο, θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά είναι διατεθειμένος να καθίσει με τους τρεις και να μιλήσει για τα κακώς κείμενα, ακόμα και αν δεν θέλει να δώσει το παρών ο κ. Αλαφούζος για τους δικούς του λόγους.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι η επικείμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Ο λόγος είναι ότι το επόμενο διήμερο περνάει από τη Βουλή το Νομοσχέδιο για την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με τον παγκόσμιο κώδικα του WADA με τη μορφή κατ' επείγοντος.

Αύριο (16/3), ξεκινάει η συζήτηση στην Μορφωτικών στις 14:30 και την Πέμπτη (17/3) θα περάσει στην Ολομέλεια προς ψήφιση. Εκτός της εναρμόνισης στο νομοσχέδιο υπάρχουν και διατάξεις οι οποίες ρυθμίζουν σημαντικά θέματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η διάταξη με την οποία θεσπίζεται το εθνικό μητρώο αθλητικών φορέων.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ