ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Αυγενάκη με Φούσεκ και Μπούση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα έχει συνάντηση με τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, αλλά και τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, στη διάρκεια της Πέμπτης (5/9).

Συνεχίζει τις επαφές του με τους επικεφαλής των ΠΑΕ που συμμετέχουν στη Super League 1 ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της βίας,

Την Πέμπτη (5/9) στις 13:00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση. Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας ο Υφυπουργός αθλητισμού είχε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τους προέδρους των ΠΑΟΚ και Άρη, Ιβάν Σαββίδη και Θόδωρο Καρυπίδη αντίστοιχα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ