Συναδινός για Athens Alive: "Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσεις μια εγκατάσταση"

Συναδινός για Athens Alive: "Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσεις μια εγκατάσταση"

Ο γ.γ. Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "105,5 Στο Κόκκινο" και αναφέρθηκε στο Athens Alive και στους τρόπους αξιοποίησης μιας εγκατάστασης.

Ο γ.γ. Αθλητισμού Ι. Συναδινός, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "105,5 Στο Κόκκινο" και αναφερόμενος στο Athens Alive, τόνισε: "Δεν έχω τα δεδομένα μπροστά μου. Αν η ΕΟΕ θεωρεί ότι το ΟΑΚΑ της ανήκει -και το Στάδιο Καραϊσκάκη τής ανήκει, αλλά πριν από μερικά χρόνια ψηφίσανε να παραδοθεί πάλι σε ιδιωτική εταιρεία, για να έχουμε και μια ιστορική μνήμη- το ΟΑΚΑ υπάγεται στο υπερταμείο, το ελληνικό κράτος πληρώνει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, έχει άλλα πέντε εκατομμύρια έσοδα το ΟΑΚΑ".

Παράλληλα, επεσήμανε: "Οπωσδήποτε εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει αξιοποιηθεί όπως θα έπρεπε, αν κάνετε μια βόλτα θα δείτε σε πολλά σημεία την εγκατάλειψη που υπάρχει. Υπάρχουν πολλά ζητήματα γραφειοκρατικά και δεν είναι μόνο το οικονομικό, μέχρι το 2015 λειτουργούσε παράνομα. Όλα αδειοδοτήθηκαν από εμάς".

Τέλος, ο γ.γ.Α. τόνισε ότι "υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσεις μια εγκατάσταση, μπορεί να γίνει με συγχρηματοδότηση, μπορεί να δοθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να καλύπτει όλα τα έξοδα λειτουργίας κάποιος ιδιώτης, ομάδα αθλητική, ταυτόχρονα να τον δεσμεύσεις να κάνει συγκεκριμένες εργασίες, να δίνει δωρεάν τις εγκαταστάσεις στις εθνικές ομάδες, να τον υποχρεώσεις ανταποδοτικά να αφήνει μέσα τα σχολεία, υπάρχουν πολλοί τρόποι".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24