ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκές οπαδών στη Χαμοστέρνας

Συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, οι συγκεντρώσεις αλληλεγγύης από πολίτες έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή  προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την έφοδο των ΜΑΤ
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, οι συγκεντρώσεις αλληλεγγύης από πολίτες έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την έφοδο των ΜΑΤ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Οπαδοί συνεπλάκησαν το απόγευμα της Τρίτης (22/10) στην Αθήνα, στην οδό Χαμοστέρνας στο ύψος των Πετραλώνων ενώ κατά τη διάρκεια της οδομαχίας κάηκαν και κάδοι σκουπιδιών. Μέχρι να φθάσει στο σημείο η Αστυνομία είχαν διαλυθεί.

Η οπαδική βία συνεχίστηκε την Τρίτη (22/10) το απόγευμα στην οδό Χαμοστέρνας στην Αθήνα στο ύψος των Πετραλώνων.

Περίπου 40 άτομα, φερόμενα ως οπαδοί του Ολυμπιακού, που επέβαιναν σε δίκυκλα, έκαναν επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στον οποίο βρίσκονταν και οπαδοί των πράσινων.

Οι δύο "αντιμαχόμενες" πλευρές συγκρούστηκαν μεταξύ τους ενώ κατά τη διάρκεια της οδομαχίας κάηκαν και κάδοι σκουπιδιών. Μέχρι να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία οι οπαδοί είχαν διαλυθεί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ