ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο: Το tweet του Ολυμπιακού και η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Γενική άποψη από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Γενική άποψη από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω ποσταρισμάτων πήραν ξεκάθαρη θέση για το Μακεδονικό, ενώ ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο συλλαλητήριο που έγινε στο Σύνταγμα.

Ξεκάθαρη θέση για το Μακεδονικό πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ποστάρισμα στα social media που διατηρούν.

Στο twitter της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ανέβηκε μια φωτογραφία από την θύρα 7 με πανό που έγραφε "Η Μακεδονία είναι ελληνική" και το tweet ανέφερε: "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ενώ το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν γραμμένο και στα αγγλικά.

Το ίδιο μήνυμα ανέβηκε λίγη ώρα αργότερα ανέβηκε και στον λογαριασμό που διατηρεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Facebook.

ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Από εκεί και πέρα ανάμεσα στις δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων που βρέθηκαν στο συλλαλητήριο που έγινε στο Σύνταγμα ήταν και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού κατέβηκε από νωρίς στο κέντρο της Αθήνας και πήρε μέρος στο συλλαλητήριο, ενώ μάλιστα φορούσε και ένα κασκόλ που έγραφε "Η Μακεδονία είναι ελληνική".


TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ