Συγκλονιστικές εικόνες απ' το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Τρομερές εικόνες απ' τη Θεσσαλονίκη, όπου περισσότεροι από 90.000 πολίτες, μεταξύ των οποίων φίλοι του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή, διαδηλώνουν για το "Μακεδονικό". (PHOTOS)

Μαζικό αποδεικνύεται το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, με χιλιάδες κόσμου να δίνουν ραντεβού μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 90.000 πολίτες, μεταξύ των οποίων φίλοι του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή που ενώθηκαν γι' αυτόν τον σκοπό, διαδηλώνουν για το Μακεδονικό ζήτημα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως την ίδια ώρα, η Τούμπα έχει ελάχιστο κόσμο παρά το γεγονός πως η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι σημαντική όσον αφορά στη μάχη του τίτλου. Πριν απ' την έναρξη του αγώνα έπαιξε το εμβατήριο "Μακεδονία ξακουστή", ενώ στην κεντρική θύρα υπάρχει ένα πανό το οποίο αναφέρει στα αγγλικά πως "Η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και βρίσκεται εδώ".

Αξίζει να σημειωθεί πως καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι φίλοι του "Δικεφάλου" προέτρεπαν τον κόσμο να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο, αφού είναι μείζονος σημασίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Την ίδια ώρα στην Τούμπα:

 

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

TA ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΜΙΤΣ

ΠΑΟΚ, Άρης και Ηρακλής ενωμένοι στο συλλαλητήριο για το "Μακεδονικό"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24