Σύσκεψη για την εφαρμογή του VAR συγκάλεσε ο Αυγενάκης

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ και της Super League 1 συγκάλεσε σύσκεψη με θέμα την εφαρμογή του συστήματος VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το VAR έχει μπει για τα καλά πλέον στη ζωή των Ελλήνων φιλάθλων με τα καλά του και τα στραβά του σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Super League 1.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ και της Super League 1 συγκάλεσε σύσκεψη με θέμα την εφαρμογή του συστήματος VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η ενημέρωση από το Υπουργείο αναφέρει:

"Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και με τη σύμφωνη γνώμη ΕΠΟ και Super League 1, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συγκαλεί σύσκεψη στη ΓΓΑ, για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00, με θέμα: «Εφαρμογή του συστήματος VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, των ΕΠΟ/ΚΕΔ, της συμβαλλόμενης εταιρίας εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR στην Ελλάδα, των 14 ΠΑΕ της Super League 1 καθώς και ο πρόεδρός της, της ΔΕΑΒ, της NOVA, της ΕΡΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης".

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS