SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τριάρα ο Απόλλων Σμύρνης, ισοπαλία στην Πάτρα

SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 3-0 τον Εργοτέλη, τα Χανιά πέρασαν με τεσσάρα από την Καλαμαριά. Ισοπαλία 1-1 στην Πάτρα ανάμεσα σε Παναχαϊκή και ΠΑΣ Γιάννινα, νίκες με ανατροπή για Πλατανιά και Καραϊσκάκη. Το πανόραμα της πρώτης αγωνιστικής.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος υποδέχθηκε τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα των δυο ομάδων στη Super League 2 και τον συνέτριψε με 3-0 αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τα φαβορί για την άμεση επιστροφή του στη Super League 1.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό με τον Τομάς, ο οποίος με σουτ από τα αριστερά νίκησε τον Καλογεράκη. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήταν αποτέλεσμα εξαιρετικής συνεργασίας των Μπαστιάνου, Παυλίδη, Μαρκόφσκι με αποτέλεσμα η μπάλα να φθάσει στον Μπλάζιτς και ο Σέρβος μέσος να διευρύνει το προβάδισμα των κυανόλευκων. Το τελικό σκορ διαμόρωσε ο Μαρκόφσκι στο 56ο λεπτό με κεφαλιά, χαρίζοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν στους κυανόλευκους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Χουχούμης, Λαρέα, Λαγός, Παυλίδης, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Μπαστιάνος, Μαρκόφσκι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Kαλογεράκης, Σπίριακ, Οικονόμου, Μπάτζιος, Προβυδάκης, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος , Βίτορ Φρέιτας, Ροβίθης, Έφορντ.

Καταιγιστικά ήταν τα Χανιά στην Καλαμαριά, καθώς συνέτριψαν με 4-0 τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος ξεκινά το πρωτάθλημα με αφαίρεση έξι βαθμών λόγω ενημερότητας αν και θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για ανατροπή της ποινής.

Κι όμως το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σκορ, ενώ οι ευκαιρίες ανήκαν στους γηπεδούχους. Η ομάδα της Κρήτης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Πάνου ύστερα από σέντρα του Κουσκουνά στο 51ο λεπτό, ενώ ο Λεοζίνιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 58ο διεύρυνε το προβάδισμα.

Ύστερα έλαβε δράση ο Κουσκουνάς. Με γκολ στο 60' έκανε το 0-3, ενώ με το δεύτερό του στο 68' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Παναγιωτούδης, Μουμίν, Αρναρέλλης, Τζιώρας, Κουσκουνάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Καλογέρης, Πουρτουλίδης, Λουφάκης, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης.

Μοιρασιά στην Πάτρα και το σπουδαιότερο βάσει ονομάτων ματς της αγωνιστικής. Η Παναχαϊκή δεν επηρεάστηκε από την αναγκαστική αλλαγή μόλις εννιά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς (Μασούρας αντί Μαυριά) και άνοιξε το σκορ με σουτ του Παπατόλιου στην κίνηση στο 26ο λεπτό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άγγιξε την ισοφάρισε ύστερα από τρία λεπτά (29'), αλλά η κεφαλιά του Λεό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σούλη.

Η ομάδα των Ιωαννίνων έφθασε στην ισοφάριση. Ο Αποστολόπουλος έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Σούλης ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους Ηπειρώτες λόγω αποβολής του Πίτου Γκαρσία στο 56ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 63ο λεπτό με τον Σκόνδρα να σημαδεύει στο δοκάρια. Δοκάρι είχε και η γηπεδούχος ομάδα. Με τον Σταμόπουλο στο 88ο λεπτό.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Μαυριάς, Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Καρτάλης, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Κάστρο, Σιόντης, Νιολιάς, Λέο, Κρίζμαν.

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στα Περιβόλια ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Σανάμπρια, ο οποίος νίκησε τον Γκοτ, ο οποίος απέκρουσε το πρώτο σουτ από τον Ιωαννίδη, δεν μπόρεσε όμως και το δεύτερο πάνω στον Αργεντινό.

Ο Νίλι ισοφάρισε για 52ο λεπτό για την ομάδα των Χανίων, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια νίκησε τον Επασί κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πλατανιάς, μάλιστα, πήρε προβάδισμα με τον Μπιανκόνι στο 55'. Οι πράσινοι ισοφάρισαν στο 58' με τον Ανγκουά να βρίσκει την μπάλα μετά από την εκτέλεση φάουλ του Σανάμπρια.

Η τελευταία λέξη ανήκε στον Λουκίνα, ο οποίος έδωσε τη νίκη στον Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 85' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μποσέτι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Σάαντο, Μποσέτι, Λεϊρία, Καραγκούνης, Νίλι, Μπιανκόνι, Λουκίνας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Επασί, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Ανγκουά, Φυτανίδης, Λιάγκας, Νίκας, Καραχάλιος, Συμελίδης, Σανάμπρια, Ιωαννίδης.

Ίδιο σκορ και ίδια συναρπαστική εξέλιξη στη Δράμα. Ο Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ με τον Ψιάνο στο 38ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας στην αναμέτρηση (60') ο Ιωαννίδης νίκησε από κοντά τον Μέλκα για την ισοφάριση.

Ο Κυβελίδης στο 64 έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα της Άρτας, ενώ ο Ιωαννίδης με εκτέλεση πέναλτι στο 68' - φάση στην ομάδα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη του Καραγιαννίδη - ισοφάρισαν εκ νέου.

Ο Χατζηστραβός στο 78ο λεπτό ήταν αυτός που πέτυχε το πέμπτο γκολ της αναμέτρηση και χάρισε στον Καραϊσκάκη την απόδραση με 3-2 από τη Δράμα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Καψάλης, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Κόντος, Αποστολίδης, Κρητικός, Ιωαννίδης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας, Παπανίκου, Ψιάνος, Μέτσε, Γυφτοκώστας, Τσούτσης, Χατζηστραβός, Κυβελίδης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Λάρισας - Κέρκυρα 2-1 (7' Γκουστάβο, 48' Ναζίμ / 85' Νγκαν)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου (16:00)

Δόξα Δράμας - ΑΕ Καραϊσκάκης 2-3 (60', 68 πεν. Ιωαννίδης / 38' Ψιάνος, 64' Κυβελίδης, 78' Χατζηστραβός)

Απόλλων Πόντου - Χανιά 0-4 (51' Πάνος, 58' Λεοζίνιο, 59', 68' Κουσκουνάς)

Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης 3-0 (Τόμας, 48' Μπλάζιτς, 56' Παυλίδης)

Παναχαϊκή - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (26' Παπατόλιος / 38' Κρίζμαν)

Α.Ο Πλατανιάς - Λεβαδειακός 3-2 (52' Νίλι, 55' Μπιανκόνι, 77' Λουκίνας / 22' Σανάμπρια)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ