SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τρία στα τρία ο Απόλλων Σμύρνης, πρώτη νίκη για Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ Σ. - ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ Σ. - ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Πόντου και συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Η Παναχαϊκή πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της και ο Λεβαδειακός πήρε το πρώτο του τρίποντο. (VIDEO)

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίστηκε η 3η αγωνιστική της Super League 2. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου ενώ η Παναχαϊκή πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0.

Την πρώτη του νίκη πήρε ο Λεβαδειακός με τον Αντωνίου για πρώτη φορά στον πάγκο ενώ ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα στον Πλατανιά και τα Χανιά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 4-0

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία, πήρε την τρίτη του νίκη, επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου και είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη.

Το 1-0 έκανε ο Μαρκόφσκι με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στο 38' μετά από σέντρα του Μπετινέλι ο Βάρκας έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ριζούπολης έβαλε άλλα δυο τέρματα.

Αρχικά στο 61' ο Μπαστιανός μετά από ωραία ενέργεια όπου απέφυγε τρεις παίκτες και με πλασέ έκανε το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 73' ο Λαρέα μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπαστιανού έγραψε το 4-0.

Απόλλων Σμύρνης (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Βάρκας, Χουχούμης, Ζησόπουλος, Λαρέα, Παρτάλης, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (24′ λ.τρ. Μπαστιάνος), Παυλίδης (67′ Ιριτιέρ), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (78′ Βουό).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Λουφάκης, Σαμαράς, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Πουρτουλίδης (68′ Δόρης), Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 2-0

SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Παναχαϊκή που σκαρφάλωσε βαθμολογικά. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης και έδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Το 1-0 έγινε από τον Μωραίτη με σουτ στο 34' ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Λινάρδος στο 53'. Ο ίδιος έκλεψε τη μπάλα και σούταρε για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Παναχαϊκή (Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Ιντζόγλου, Κολ (73′ Μουστακόπουλος), Πατάπης, Παπατόλιος, Λινάρδος, Σιατραβάνης, Κυνηγόπουλος (82′ Μαυριάς), Μωραΐτης (87′ Αντωνακόπουλος).

Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παναγιώτου, Παπανίκου, Καπίας, Βλάχος, Ψιάνος (78′ Τερεζίου), Γυφτοκώστας (56′ Κούστα), Χατζηστραβός, Μέτσε, Τσούτσης (71′ Αλμπάνης), Κυβελίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΧΑΝΙΑ 1-1

SUPERLEAGUE-2 / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι των Χανίων ανάμεσα στα Χανιά και τον Πλατανιά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 55' μετά από σέντρα του Ουές και κεφαλιά του Μπιανκόνι.

Τα Χανιά ισοφάρισαν στο 73' με τον Βρεττό ο οποίος μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι μετά από πάσα του Λεοζίνιο.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος (82′ Λεωνιδοπουλος), Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Σαάντο, Μποσέτι, Ουές, Καραγκούνης, Μιγκέλ, Νίλι, Λουκίνας (67′ Λεϊρία).

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου (65′ Ναζλίδης), Γρομητσάρης, Κάσσος, Ουνγιαλίδης, Πάνος (65′ Βρεττός), Σωτηράκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Αρναρέλλης (46′ Λεοζίνιο), Κουσκουνάς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0

Το ντεμπούτο του Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο του Λεβαδειακού συνοδεύτηκε από την πρώτη νίκη των Βοιωτών στο πρωτάθλημα επί της Κέρκυρας με 1-0.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος ο Κόναν έκανε εξαιρετική προσπάθεια με τον Αργυρόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Μπάιτς, Αργυρόπουλος (77′ λ. τρ. Χατζηλάμπρος), Παντελιάδης, Άνγκουα, Φυτανίδης, Σανάμπρια, Καραχάλιος, Κοζορώνης, Κόναν (63′ Συμελίδης), Ιωαννίδης, Ενομό (69′ Καστιγιόν).

Κέρκυρα (Βόκολος): Βουτσελάς, Γενιτσαρίδης (84′ Αμαραντίδης), Παναγιωτίδης (64′ Κ. Γεωργακόπουλος), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Νγκαν, Γεωργακόπουλος, Παυλής (74′ Βουκελάτος), Μίσκου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Παρασκευή 1/11

Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας 0-0

Κυριακή (3/11)

Πλατανιάς – Χανιά 1-1 (73' Βρεττός/55' Μπιανκόνι)

Απόλλων Σμύρνης – Απόλλων Πόντου 4-0 (32' Μαρκόφσκι, 38' Βάρκας, 61' Μπαστιανός, 73' Λαρέα)

Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0 (34' Μωραίτης, 53' Λινάρδος)

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 1-0 (45+1' Αργυρόπουλος)

Δευτέρα (4/11)

ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης (17:00, ERT SPORTS, «Οι Ζωσιμάδες»)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 9

2. Πλατανιάς 7

3. Παναχαϊκή 7

4. Καραϊσκάκης 6

5. ΠΑΣ Γιάννινα 4

6. Δόξα Δράμας 4

7. Απόλλων Λάρισας 4

8. Χανιά 4

9. Λεβαδειακός 3

10. Εργοτέλης 1

11. Κέρκυρα -3

12. Απόλλων Πόντου -6

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ