SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Νίκες για ΠΑΣ και Απόλλωνα Σμύρνης, νέα γκέλα ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου με 6-1 ενώ ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε στη Ριζούπολη 4-0 τον Πλατανιά με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Super League 2.

Νίκες για ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα σε Απόλλωνα Πόντου και Πλατανιά αντίστοιχα με τις δύο ομάδες να εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων επιβλήθηκε 6-1 του Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας σε ένα ματς όπου ο τεχνικός των γηπεδούχων, Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν κάθισε στον πάγκο αλλά έξω από τα αποδυτήρια και μάλιστα υπό τη φύλαξη των αστυνομικών δυνάμεων.

ΧΑΤ ΤΡΙΚ Ο ΚΡΙΖΜΑΝ

Ο Κρίζμαν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην επιβλητική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Απόλλωνα Πόντου με 6-1 με τον επιθετικό της ομάδας των Ιωαννίνων να πετυχαίνει χατ τρικ ενώ δύο τέρματα σημείωσε ο Λέο.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν με τον Τσιάτα στο 27' και τον ΠΑΣ να μην μπορεί να αντιδράσει στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα των Ιωαννίνων βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα έξι φορές σε διάστημα 37 λεπτών.

Ο Λέο στο 53' και το 54' με δύο σουτ έφερε την ανατροπή στο σκορ ενώ στο 70' ο Κρίζμαν έγραψε το 3-1. Εν συνεχεία ο Ελευθεριάδης με σουτ έκανε το 4-1 και ο Κρίζμαν με δύο ακόμη γκολ στο 84' και το 90' διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Μελέσιος, Δαλιανόπουλος, Φράγκος (67' Αναστασιάδης), Τουρσίδης (80' Γιαννακόπουλος), Αμαραντίδης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Χριστοδούλου, Τσιάτας (72' Νάστος), Χατζηκωνσταντίνου, Χατζηαθανασίου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (46' Ελευθεριάδης), Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Γώγος, Σιόντης, Κάστρο, Νικολιάς, Ξύδας (24′ λ.τ Παμλίδης), Λέο (72' Νάουμετς), Κρίζμαν.

ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ

Στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας Σμύρνης φιλοξένησε τον Πλατανιά και δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας των Χανίων επικρατώντας με 4-0. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Σμυρλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 27'.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με σουτ του Μαρκόφσκι ενώ στο 31' και με τον Πλατανιά να παίζει με δέκα παίκτες ο Ιωαννίδης με σουτ έγραψε το 2-0. Στο 63' ο Μπεντινέλι με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 65'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Λαρέα, Φατιόν (69' Χουχούμης), Τσαμπούρης, Βιτλής, Μπλάζιτς (66' Πατράλης), Κολ, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης, Μαρκόφσκι (66' Γαϊτανίδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τάτσης): Σούλης, Ουές, Κόρτσαμ, Τσαμούρης, Μπάμπης, Σμυρλάκης, Λεϊρία, Παπουτσογιαννόπουλος (68' Ποζατζίδης), Λουκίνας, Γκάρας (46′ Πορζιτίδης), Γιούσης (68' Βουκελάτος).

ΝΕΑ ΓΚΕΛΑ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για τον Λεβαδειακό που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Η ομάδα της Βοιωτίας αν και άνοιξε το σκορ με σουτ του Μάντζιου στο 16' δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος το υπέρ της σκορ και στο 75' ο Νούσιος με σουτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης (89′ Σουλιώτης), Καρρίκι, Καρατάσιος, Χατζής, Ναζίμ, Τασιούλης, Μπρέμπος (60′ Νούσιος), Σιφναίος, Μπαστακός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Αντωνίου): Μπάιτς, Άνγκουα, Βήχος, Λιάγκας, Κονέ (72′ Νίκας), Καραχάλιος, Κοζορώνης (80′ Μπαστιάνος), Μεχία, Ιωαννίδης (60′ Πολέτο), Μάντζιος, Συμελίδης.

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Στην Άρτα ο Καραϊσκάκης φιλοξένησε τον Εργοτέλη και άνοιξε το σκορ στο 16' με τον Κυβελίδη. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 19' με τον Μεντχάντ να φέρουν το ματς στα ίσια αλλά το σουτ του μέσου του Εργοτέλη από το ύψος του πέναλτι βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι εν συνεχεία βρήκαν άλλα δύο γκολ. Αρχοικά με τον Ψιάνο στο 41' και εν συνεχεία στο δεύτερο μέρος με σουτ του Καπία στο 54'.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Πετράκης): Μέλκα, Χατζηστραβός, Καπίας (66′ Καραγιαννίδης), Ψιάνος, Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης, Κυβελίδης, Τσούτσης (71′ Κούστα).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σπίριακ (27′ λ.τ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Προβυδάκης, Κοιλιάρας Πέιος, Μπουρσέλης (77′ Κατσούρι), Τσέλιος, Μπαράτα, Ροβίδης, Μεντχάντ (46′ Ατέφ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Παρασκευή 7/2

Χανιά - Κέρκυρα 4-0 (17' Γιάκος, 29' Πάνος, 45'+1' Καρλίτο, 55' Τριανταφυλλάκος)

Κυριακή 9/2

Καραϊσκάκης - Εργοτέλης 3-0 (16′ Κυβελίδης, 41′ Ψιάνος, 54′ Καπίας)

Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς 4-0 (20′ Μαρκόφσκι, 31′ Ιωαννίδης, 63′-65′ Μπεντινέλι)

Απόλλων Λάρισας - Λεβαδειακός 1-1 (75′ Νούσιο/16′ Μάντζιος)

Απόλλων Πόντου - ΠΑΣ Γιάννινα 1-6 (27′ Τσιάτας/53′, 54′ Λέο, 63′, 84′, 90′ Κρίζμαν, 70′ Ελευθεριάδης)

Δευτέρα 10/2 16:00, ERT SPORTS

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 37

2. Απόλλων Σμύρνης 33

3. Χανιά 28

4. Καραϊσκάκης 28

5. Λεβαδειακός 28

6. Απόλλων Λάρισας 27

7. Εργοτέλης 25

8. Παναχαϊκή 22

9. Πλατανιάς 20

10. Δόξα Δράμας 17

11. Κέρκυρα -3

12. Απόλλων Πόντου -5

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ