SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Νέα γκέλα για Απόλλωνα στη Ριζούπολη

SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΧΑΝΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τα Χανιά στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας με 2-0 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης, άνετα η Παναχαϊκή την Κέρκυρα.

Η ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης με τα Χανιά στη Ριζούπολη και η νίκη του Απόλλωνα Λάρισας επί της ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν από τις αναμετρήσεις της Κυριακής στη Super League 2.

Στο τρίτο παιχνίδι που διεξήχθη η Παναχαϊκή, όπως αναμενόταν, επικράτησε εύκολα της Κέρκυρας με 4-0 ενώ η Δόξα Δράμας πήρε άνευ αγώνα το τρίποντο στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να κερδίσει τα Χανιά με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα και τους γηπεδούχους να χάνουν και άλλο έδαφος στη μάχη που δίνουν για να πλησιάσουν στην πρώτη θέση τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό της πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά καθώς οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 83' εξαιτίας της αποβολής του Σωτηράκου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Κύργιας, Λαρέα, Βιτλής, Βάρκας (46' Μπαστιανός), Μπλάζιτς (90' Τσαμπούρης), Κολ, Γκίνο, Τομάς Μπεντινέλι, Ιωαννίδης, Μαρκόβσκι (78' Γιαννιτσάνης).

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Γιάκος (61' Βασιλείου), Βρεττός, Δημητριάδης (90' Ουνγιαλίδης), Κουσκουνάς (74' Τζώρας).

ΠΗΡΕ ΤΟ... ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στο ντέρμπι για την τρίτη θέση ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αρχικά οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 42' με τον Σουλιώτη για να έρθει ένα λεπτό αργότερα το 1-0 από τον Μπαστακο που πλάσαρε εύστοχα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 79' αλλά το σουτ του Αλμπάνη βρήκε στο δοκάρι και σαν να μην έφτανε αυτό στο επόμενο λεπτό μετά από λάθος του Καραγιαννίδη ο Απόλλων Λάρισας έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Σιφναίο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκέκας, Σκούπρα, Καρρίκι, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Ναζίμ, Χατζής, Λίταινας, Κόστα, Σιφναίος (87' Γκουντρουμπής), Μπαστακός (73' Τασιούλης).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Χατζηστραβός, Αλμπάνης, Καπιας, Ψιανος, Μέτσε (79' Μασούρας), Κυβελίδης, Τσούτσης (87' Τερεζίου).

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η Παναχαϊκή όπως αναμενόταν είχε εύκολο έργο κόντρα στην Κέρκυρα την οποία και κέρδισε με 4-0 με τον Σιατραβάνη να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα επειδή πέτυχε δύο γκολ με το πρώτο εξ αυτών εξαιρετικό.

Το 1-0 έγινε στο 23' μετά από πλασέ του Μυτίδη ενώ στο 31' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι. Στο 43' ο Σιατραβάνης με εκπληκτικό γκολ έκανε το 2-0 για την ομάδα της Πάτρας.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα. Στο 61' ο Μωραίτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ στο 64' ο Σιατραβάνης με το δεύτερο δικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ατανάσοβιτς, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Παπατόλιος, Ανάκογλου (71' Μασούρας), Μωραΐτης, Μαυρίας (63' Φροξυλιάς), Σιατραβάνης, Μυτίδης (82' Κυνηγόπουλος).

KΕΡΚΥΡΑ: Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτίδης (62' Μπαμιόγλου), Γκίτσης, Πέδρο Ραφαέλ, Γεωργακόπουλος, Νικολόπουλος (67' Ντε Νικολό), Μίσκου, Λεπενιώτης, Γκασίδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 17/1

Πλατανιάς - Εργοτέλης 2-4

Κυριακή 19/1

Δόξα Δράμας - Απόλλων Πόντου 3-0 (άνευ αγώνα)

Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης 2-0

Παναχαϊκή - Κέρκυρα 4-0

Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 0-0

Δευτέρα 20/1

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(13η αγωνιστική)

1. ΠΑΣ Γιάννινα 30

2. Απόλλων Σμύρνης 24

3. Απόλλων Λάρισας 23

4. Εργοτέλης 22

5. Καραϊσκάκης 21

6. Χανιά 21

.......................................

7. Λεβαδειακός 20

8. Παναχαϊκή 19

9. Δόξα Δράμας 17

10. Πλατανιάς 17

11. Κέρκυρα -3

12. Απόλλων Πόντου -4

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ