SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ξεκινά το πρωτάθλημα στις 26 Οκτωβρίου

SUPERLEAGUE-2 / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ομάδες της Super League 2 - με εξαίρεση τον Απόλλωνα Σμύρνης - έκαναν αποδεκτή κατά το έκτακτο Δ.Σ της Πέμπτης (17/10) την πρόταση της ΕΡΤ και το πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου από τη 2η αγωνιστική.

Λευκός καπνός στο έκτακτο Δ.Σ της Super League 2 που διεξήχθη την Πέμπτη (17/10). Με εξαίρεση τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας έκαναν αποδεκτή την πρόταση της ΕΡΤ και το πρωτάθλημα ξεκινά από το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου.

Έτσι κι αλλιώς σας είχαμε ενημερώσει ότι ήταν πρακτικά αδύνατο να διεξαχθούν ματς αυτό το Σαββατοκύριακο. Το πρωτάθλημα ξεκινά από τη δεύτερη αγωνιστική, έτσι δεν θα υπάρχουν εμβόλιμες. Το καθαρό ποσό που αναμένεται να λάβει κάθε ομάδα ανέρχεται στα 425.000 ευρώ.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ:

"Κατά τη σημερινή συνάντηση της Super League 2, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. H επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος από τη 2η αγωνιστική, το Σαββατοκύριακο 26-27/10/2019

2. Από τις κατατεθειμένες προσφορές των εταιριών τηλεοπτικής παραγωγής, κρίθηκε ως πιο συμφέρουσα αυτή της InaTVhd Broadcast Services

3. Αποδέχτηκε πρόταση διαφημιστικής εταιρίας για συνεργασία, με ποσοστό 20% για χορηγικό πρόγραμμα άνω των 150.000 ευρώ".

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ