SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Έκτακτο Δ.Σ την Πέμπτη για το πρωτάθλημα

ΔΣ SUPERLEAGUE 2 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE 2 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Δ.Σ της Super League 2 συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη (10/10, 14:00) για το εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, το οποίο βρίσκεται σε αναστολή εδώ και μία εβδομάδα. Όλα εξαρτώνται από τα τηλεοπτικά, την Τετάρτη εκπνέει η προθεσμία για τις προτάσεις.

το έκτακτο Δ.Σ της Super League 2 την Τετάρτη (2/10) αποφασίστηκε η αναστολή του πρωταθλήματος καθώς ομόφωνα απορρίφθηκε η πρόταση της ΕΡΤ για μείωση 50%.

Μάλιστα απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά, η οποία εκπνέει την Τετάρτη (9/10). Την Πέμπτη (10/10, 14:00) συνεδριάζει εκτάκτως το Δ.Σ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος για ν' αποφανθεί για τη συνέχιση ή μη της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση στη Super League 2 έχει ανασταλεί εδώ και μία εβδομάδα - δεν διεξήχθη η δεύτερη αγωνιστική το Σαββατοκύριακο - ενώ είναι σαφές όλα εξαρτώνται από τα τηλεοπτικά. Ενδιαφέρον υπάρχει, απλά μένει να φανεί εάν θα γίνει αποδεκτό κι αν καλύπτει τα "θέλω" των ομάδων. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

"Σας γνωρίζουμε πως την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ενημέρωση για τις προσφορές των εταιρειών τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, πρωταθλήματος 2019-2020.

Διάφορα Θέματα".

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ