SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Δεν υπάρχουν χρήματα στην ΕΡΤ, στον αέρα το πρωτάθλημα

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)
Λεουτσάκος EUROKINISSI

Εκπρόσωποι της Super League 2 συναντήθηκαν με τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΡΤ, Ιωάννη Δρόσο, ο οποίος τους μετέφερε πως η δημόσια τηλεόραση δεν έχει αυτή τη στιγμή τα χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να είναι στον αέρα.

Στον αέρα βρίσκεται το πρωτάθλημα στην υπό σύσταση Super League 2 μετά τα όσα προέκυψαν από τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή εκπρόσωποι των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας με τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΡΤ Ιωάννη Δρόσο.

Επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, και τους κ.κ. Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη, Χριστοβασίλη, Οταπασίδη και Λυχναρά βρέθηκε στο γραφείο του κ. Δρόσου για να δουν τι ισχύει με τη χρηματοδότηση του νέου πρωταθλήματος.

Αυτό γιατί η επιτροπή έκρινε πως ήταν ορθότερο να προηγηθεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ και στη συνέχεια να έρθει σε επαφή με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη. Για αυτό και ακύρωσαν το ραντεβού που είχαν για την Παρασκευή και το έκαναν τη Δευτέρα.

Το συμπέρασμα που προέκυψε μετά την πολύωρη συνάντηση με τον κ. Δρόσο, είναι πως στα ταμεία της ΕΡΤ δεν υπάρχουν χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προαναγγελθέντος ποσού και κατόπιν αυτού, το προσεχές πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα.

Ως εκ τούτου, η επιτροπή αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας 1.30 μ.μ. με τον κ. Βασιλειάδη, θεωρώντας πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορεί να επέμβει περαιτέρω. Με νέα επιστολή, ζητούν ραντεβού έως τη Δευτέρα με τους κ.κ. Παππά και Τσακαλώτο, καθ΄ύλιν αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να επιλύσουν άμεσα και οριστικά το θέμα που έχει προκύψει.

«Η υλοποίηση των συμφωνηθέντων της αναδιάρθρωσης χρειάζεται πολιτική βούληση, την οποία και αναμένουμε άμεσα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επταμελής επιτροπή της SL2.

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ