SUPER LEAGUE 2

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-1: Διπλό Super League για τους Βοιωτούς

SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με γκολ του Μεχία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λεβαδειακός πήρε ένα σπουδαίο διπλό στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ και του έσπασε το αήττητο που είχε εντός έδρας.

Σπουδαίο διπλό στα Γιάννινα για τον Λεβαδειακό που επικράτησε του ΠΑΣ 1-0 με γκολ του νεοαποκτηθέντα Μεχία στις καθυστερήσεις και έδειξε πως παρά το γεγονός ότι είχε βρεθεί αρκετά πίσω δεν παρατάει τη μάχη για την άνοδο στη Super League.

Οι Βοιωτοί που συνέχισαν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα έσπασαν το εντός έδρας αήττητο του ΠΑΣ ενώ οι γηπεδούχοι δέχτηκαν γκολ μετά από δυόμιση μήνες σχεδόν και συγκεκριμένα τις 4 Νοεμβρίου και το 2-2 με τον Εργοτέλη.

Το ματς είχε ελάχιστες καλές φάσεις καθώς η μια ομάδα θέλησε να μπλοκάρει τα ατού της άλλης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να ολοκληρωθεί με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και το 0-0 να παραμένει.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε στο 55' αλλά το σουτ του Παμλίδη μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Μπάγιτς.

Ο Σωτήρης Αντωνίου έριξε ότι διέθετε στο παιχνίδι και χρησιμοποίησε και τους νεοαποκτηθέντες Μεχία - Πολέτο οι οποίοι έδωσαν τη νίκη στους Βοιωτούς. Ο Μάντζιος που και αυτός είχε περάσει ως αλλαγή πάσαρε στον Πολέτο αυτός από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Μεχία από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ στο 92'.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Καρτάλης, Λιάσος, Νάουμετς (64' Νικολιάς), Ξύδας, Κρίζμαν, Λέο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Κονέ, Καραχάλιος, Κοζορώνης (65' Μεχία), Ιωαννίδης (70' Πολέτο), Ενομό (56' Μάντζιος), Συμελίδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 17/1

Πλατανιάς - Εργοτέλης 2-4

Κυριακή 19/1

Δόξα Δράμας - Απόλλων Πόντου 3-0 (άνευ αγώνα)

Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης 2-0

Παναχαϊκή - Κέρκυρα 4-0

Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 0-0

Δευτέρα 20/1

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(13η αγωνιστική)

1. ΠΑΣ Γιάννινα 30

2. Απόλλων Σμύρνης 24

3. Λεβαδειακός 23

4. Απόλλων Λάρισας 23

5. Εργοτέλης 22

6. Καραϊσκάκης 21

.................................

7. Χανιά 21

8. Παναχαϊκή 19

9. Δόξα Δράμας 17

10. Πλατανιάς 17

11. Κέρκυρα -3

12. Απόλλων Πόντου -4

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ