SUPER LEAGUE 2

Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 0-4: Εύκολο τρίποντο με χατ τρικ του Νάουμετς

SUPERLEAGUE-2 / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
PAS Giannina, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πετυχαίνοντας τρία γκολ πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα επικράτησε εκτός έδρας της Κέρκυρας και παραμένει στην πρώτη θέση της Super League 2.

Παίζοντας εξαιρετικά και έχοντας σε σπουδαία μέρα τον Νάουμετς που πέτυχε ο χατ τρικ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εκτός έδρας της Κέρκυρας με 4-0 και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα ενώ πέτυχε και τρίτο γκολ στο 30' με αποτέλεσμα να καθαρίσει το ματς και εν συνεχεία να το διαχειριστεί άψογα.

Ο Νάουμετς με εκτέλεση φάουλ στο 3' άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Ιωαννίνων ενώ στο 9' ο Ξύδας με σουτ στην κίνηση μέσα και δεξιά από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 30' και πάλι ο Ουκρανός Νάουμετς με πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής βρήκε δίχτυα γα το 3-0 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κέρκυρας έπαιξε καλύτερα, ανέβασε την απόδοση της αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της τιμής. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχειρίστηκε άψογα το ματς και έφτασε και σε τέταρτο γκολ με φανταστικό πλασέ και πάλι του Νάουμετς έξω από την περιοχή.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Αμαραντίδης (46' Νγκαν), Γεωργακόπουλος Π., Λεπενιώτης, Βασιλούδης, Μίσκο (67' Νικολούδης), Γεωργακόπουλος Κ. (72' λ. τρ. Πεδράο)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος (46' Οικονομόπουλος), Σιόντης, Κάστρο (46' Πίτου Γκαρσία), Ξύδας (73' Ράντοβατς), Νάουμετς, Λέο, Κρίζμαν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 0-4 ()

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Δόξα Δράμας - Εργοτέλης

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Απόλλων Λάρισας - Απόλλων Σμύρνης

Καραϊσκάκης - Πλατανιάς

Απόλλων Πόντου - Παναχαϊκή

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Χανιά - Λεβαδειακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 21

2. Απόλλων Σμύρνης 17

3. Καραϊσκάκης 14

4. Απόλλων Λάρισας 14

5. Πλατανιάς 13

6. Παναχαϊκή 12

7. Λεβαδειακός 11

8. Δόξα Δράμας 10

9. Εργοτέλης 10

10. Χανιά 8

11. Απόλλων Πόντου -3

12. Κέρκυρα -3

*ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ