SUPER LEAGUE 2

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ντέρμπι κορυφής

SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη στη Ριζούπολη ανάμεσα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Νίκες για Απόλλωνα Λάρισα και Απόλλωνα Πόντου. (VIDEO)

Η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 συγκέντρωνε πάνω της όλα τα βλέμματα καθώς η πρωτοπόρος ομάδας της Ριζούπολης υποδεχόταν την ομάδα των Ιωαννίνων που ήταν στη δεύτερη θέση.

Το τελικό 0-0 όμως δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες, ούτε όμως και τους οπαδούς που βρέθηκαν στην Ριζούπολη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στάθηκαν άτυχοι σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο αφού ο Βουό είδε την κεφαλιά του λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Λαρέα, Βιτλής, Ζησόπουλος, Κύργιας, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (61' Παυλίδης), Ιριτιέρ (71' Μπαστιάνος), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (83' Βουό).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Σιόντης (66' Λιάσος), Κάστρο, Καρτάλης (80' Ξύδας), Λέο (61' Νάουμετς), Παμλίδης, Κριζμάν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-1

Ο Απόλλων υποδέχθηκε στη Λάρισα τον Εργοτέλη και τον νίκησε 3-1. Ο Γκουστάβο άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλούς στο 16ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής, ενώ ο Βραζιλιάνος διπλασίασε τα δικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του στο 43ο όταν έκλεψε την μπάλα μετά από απρόσεκτο γύρισμα του Σπύριακ στον Κατσιμήτρο.

Το 3-0 έκανε ο Μπαστακός στο 50' με διπλή προσπάθεια, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Έφορντ στο 75' μετά από ασίστ του Ροβίδη μειώνοντας για την ομάδα του Ηρακλείου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Σπύριακ, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Μπαράτα, Κουατένγκ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκουπρά, Χατζής, Καρατάσιος, Σάντος Κόστα, Μπαστάκος, Λίταινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΧΑΝΙΑ 0-0

Καραϊσκάκης και Χανιά έμειναν στο μηδέν στην Άρτα με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό και τίποτα παραπάνω.

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Βλάχος, Καπίας, Μασούρας, Μέτσε, Ψιάνος, Κυβελίδης, Τσούτσης.

XANIA:Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Σελινιωτάκης, Παπαχρήστος, Δημητριάδης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Τζιώρας, Κάσσος, Κουσκουνάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0

Στο ντέρμπι των ουραγών ο Απόλλων Πόντου επικράτησε της Κέρκυρας με 1-0 με "χρυσό σκόρερ" τον Ολαϊτάν ο οποίος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 74' της αναμέτρησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Κοντοές, Δόρης, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης, Λουφάκης, Σαμαράς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Παγκράτης, Αγιώτης, Πιαστόπουλος, Τσιμπούκας, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Παυλής, Γεωργακόπουλος, Βασιλούδης, Μίσκου, Βλάχος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Πλατανιάς - Δόξα Δράμας 1-3 (42’ Νίλι – 44’ Ρόβας, 76’ Κρητικός, 90+3’ πέν. Ιωαννίδης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Καραϊσκάκης - Χανιά 0-0

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Απόλλων Λάρισας - Εργοτέλης 3-1 (16', 43' Γκουστάβο, 50' Μπαστακός / 75' Έφορντ)

Απόλλων Πόντου - Κέρκυρα 1-0 (75' Ολαϊτάν)

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Παναχαϊκή - Λεβαδειακός (17:00, ERT Sports)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Απόλλων Σμύρνης 14

2. ΠΑΣ Γιάννινα 12

3. Πλατανιάς 10

4. Δόξα 9

5. Παναχαϊκή 9

6. Καραϊσκάκης 8

7. Χανιά 8

8. Απόλλων Λάρισας 8

9. Λεβαδειακός 7

10. Εργοτέλης 7

11. Απόλλων Πόντου -3

12. Κέρκυρα -3

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ