SUPER LEAGUE 2

Απόλλων Λάρισας - Κέρκυρα 2-1: Με φόρα από πέρυσι

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 2-1 την Κέρκυρα στην πρεμιέρα της Super League 2 και μπήκε με το δεξί στη δεύτερη κατηγορία και φόρα από την περυσινή εκπληκτική του σεζόν.

Σέντρα στη δεύτερη κατηγορία. Η πρεμιέρα στη Super League 2 έγινε στη Λάρισα, όπου ο Απόλλων υποδέχθηκε την Κέρκυρα και τη νίκησε 2-1.

Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους και με φόρα από πέρυσι, όταν και εξέπληξαν τους πάντες με την τρομερή πορεία. Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ μόλις επτά λεπτά μετά την έναρξη του ματς όταν ο Τασιούλης έκανε την μπαλιά και ο Γκουστάβο νίκησε τον Κολιοφούκα ανοίγοντας το σκορ.

Η ομάδα της Λάρισας χτύπησε ξανά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γκουστάβο ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ αυτή τη φορά και ο Ναζίμ εκείνος που διεύρυνε το προβάδισμα σε 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Φαίακες ήταν να μειώσουν στο 85ο λεπτό με τον Νγκαν. Ήταν όμως αργά για να μπει στο παιχνίδι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Καρρίκι (46' Ναζίμ), Νούσιος (Καμπέρης), Μπαστακός, Γκουστάβο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κολιοφούκας (62' Βουτσελάς), Γενιτσαρίδης, Νικολάου (46' Ζερβόπουλος), Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Πιαστόπουλος (Παυλής), Κ. Γεωργακόπουλος, Μίσκου, Νγκαν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Λάρισας - Κέρκυρα (7' Γκουστάβο, 48' Ναζίμ / 85' Νγκαν)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου (16:00)

Δόξα Δράμας - ΑΕ Καραϊσκάκης

Απόλλων Πόντου – Χανιά

Απόλλων Σμύρνης – Εργοτέλης ΓΣ 88

Παναχαϊκή 1891 – ΠΑΣ Γιάννινα 1966

Α.Ο Πλατανιάς – Λεβαδειακός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ