STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με δίπλωμα προπονητή ο Τριποτσέρης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Την σχολή για το UEFA Α που του δίνει δυνατότητα να είναι βοηθός προπονητή σε πάγκο ομάδας Super League παρακολουθεί ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Θοδωρής Τριποτσέρης.

Δεν συνηθίζεται για έναν ποδοσφαιριστή στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας να παρακολουθεί παράλληλα και σεμινάρια προπονητικής προκειμένου να πάρει δίπλωμα προπονητή.

Αυτό δεν ισχύει όμως για τον αμυντικό του Λεβαδειακού, Θοδωρή Τριποτσέρη. Ο 32χρονος στόπερ παρακολουθεί εδώ και λίγες μέρες τη σχολή προπονητών για να πάρει το δίπλωμα UEFA A που του δίνει τη δυνατότητα να είναι βοηθός προπονητή σε ομάδα Super League.

Φυσικά στόχος του είναι να πάρει και το UEFA PRO ώστε να μπορεί να δουλέψει μετά το τέλος της καριέρας του και ως πρώτος προπονητής σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο Τριποτσέρης είναι ο μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της Super League που μετέχει στο UEFA Α ενώ στην ίδια σχολή είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σπέρτος, Πουρσανίδης, Καραδήμος, Μπορμπόκης, Σκέντζος και Πετκάκης αλλά και ο παλαίμαχος διαιτητής κ. Παμπορίδης.

Οι εξεταστές στους είναι οι Κυρανούδης, Βονόρτας και Μητροτάσιος ενώ υπεύθυνος της σχολής είναι ο Μπάμπης Ζελενίτσας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ