STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0: Ένα σόλο του Ενσικουλού ήταν αρκετό

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος νίκησε τον Λεβαδειακό με 1-0 στο Περιστέρι έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλαρκ Ενσικουλού ο οποίος σκόραρε και το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στη Super League πανηγύρισε ο Ατρόμητος ο οποίος κατόρθωσε να "λυγίσει" τον Λεβαδειακό με 1-0, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Ο Ενσικουλού το γκολ της νίκης.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έφτασε τους 36 βαθμούς και παραμένει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού, απέχοντας τέσσερις από την τρίτη ΑΕΚ, ενώ ο πέμπτος Άρης έχει 29, αλλά ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (11/2) στην Τρίπολη, τον τοπικό Αστέρα.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Αυτό βέβαια ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έμειναν γρήγορα πίσω στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να πιέσουν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Κάπως έτσι το "τρίποντο" ήρθε σχετικά εύκολα για τους Περιστεριώτες, με τον Μέγερι να μην χρειάζεται να κάνει κάποια σπουδαία απόκρουση.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μας έμειναν από την αναμέτρηση του Περιστερίου:

1. Ο ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΓΡΙΦΟ ΝΩΡΙΣ

Ο Κλαρκ Ενσικουλού ήταν ο άνθρωπος του αγώνα. Ο Κονγκολέζος εξτρέμ ήταν με διαφορά ο πιο κινητικός παίκτης για τους γηπεδούχους και ήταν μέσα στις περισσότερες από τις καλές στιγμές τους στον αγώνα. Στο 16' πέτυχε ένα υπέροχο γκολ περνώντας τρεις αντιπάλους του και σουτάροντας υπέροχα με το αριστερό πόδι. Η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Μπάγιτς ο οποίος θέλησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ενσικουλού θα μπορούσε να είχε σκοράρει και δεύτερη φορά στο 63', όταν ο Κατράνης γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, ο Αφρικανός κοντρόλαρε και πλάσαρε, αλλά ο Μπάγιτς του είπε "όχι", με τον Κουλούρη να νικιέται κι αυτός από τον αντίπαλο γκολκίπερ στη συνέχεια της φάσης. Σπουδαία εμφάνιση για τους νικητές και από τον Χαβιέρ Ούμπιδες. Ο 37χρονος ήταν παντού στο γήπεδο και είχε δυνάμεις αλλά και καθαρό μυαλό μέχρι το φινάλε. Από πλευράς φιλοξενούμενων ο Τσαμπούρης πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά οι σέντρες του δεν είχαν θετική κατάληξη.

2. ΤΟΝ "ΕΣΒΗΣΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Από τη στιγμή που είχε σκοράρει από νωρίς, ο Ατρόμητος αυτό που ήθελε ήταν να διατηρήσει το προβάδισμα και να μην επιτρέψει στο Λεβαδειακό να ισοφαρίσει και να μπει στο ματς. Ο βασικός στόχος ήταν αυτός και οι Περιστεριώτες τον πέτυχαν απόλυτα. Στην πραγματικότητα δεν απειλήθηκαν σοβαρά σε κανένα σημείο και πήραν άνετα ένα σημαντικό τρίποντο, ούτως ώστε να συνεχίσουν ήρεμοι την καλή τους πορεία στη Super League. Από την άλλη οι Βοιωτοί ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν και μοιραία έχασαν ένα παιχνίδι από το οποίο θα ήθελαν να πάρουν κάτι, καθώς συνεχίζουν να ψάχνουν βαθμούς σε όλα τα γήπεδα προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

3. ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 25 ΝΙΚΕΣ Ο ΚΑΝΑΝΤΙ

Πριν λίγες ημέρες και μετά τον προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Νταμίρ Κάναντι είχε εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο, καθώς είχε έντονα παράπονα από το διαιτητή του αγώνα και τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα του. Οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου τον έπεισαν να συνεχίσει το άκρως επιτυχημένο έργο του κι αυτό θα συμβεί. Μάλιστα η νίκη αυτή ήταν η 25η του Αυστριακού σε αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό αριθμό, καθώς έχει καθοδηγήσει την ομάδα του σε 50 παιχνίδια της Super League, έχοντας νικήσει τα μισά.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου)

Τέταρτος: Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου)

Ατρόμητος (Κάναντι):Μέγιερι, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ενσικουλού (84' Μανούσος), Νάτσος, Μάντσον, Κουλούρης, Μπρούνο (74' Μπουσούλατζιτς), Ρισβάνης, Ουάρντα (60' Κατράνης).

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου):Μπάγιτς, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Τσαμπούρης, Ρεκβιασβίλι, Κονέ, Στανόγεβιτς (69' Νανγκίς), Ζησόπουλος, Μάρκοβσκι, Σαβαντογκό (86' Λιάγκας), Γιακουμάκης (24' Μέλεγκ).

Γκολ: 16' Ενσικουλού

Κίτρινες: 45'+1' Ουάρντα, 80' Χατζηισαΐας, 90+3' Ούμπιδες/ -

Κόκκινες: -

Θυμηθείτε εδώ το Live του αγώνα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ