Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορούμενος για την "εγκληματική οργάνωση"

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβε το κατηγορητήριο για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ποδόσφαιρο μέσω του δικηγόρου του και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα (27/4) το μεσημέρι μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου, παρέλαβε το κατηγορητήριο και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν πήγε ο ίδιος στο γραφείο του ειδικού ανακριτή στην Ευελπίδων, Γιώργου Ανδρεάδη και ο δικηγόρος του ήταν αυτός που ζήτησε να πάρει στα χέρια του τις κατηγορίες και να τις παραδώσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κ. Ανδρεάδης, κατ' εξαίρεσιν έδωσε στον Βασίλη Δημακόπουλο το κατηγορητήριο και εξερχόμενος του γραφείου του, ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται ο πρόεδρος των Πειραιωτών να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Θυμίζουμε πως προηγήθηκε η παρουσία στην Ευελπίδων του ισχυρού άνδρα του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, στον οποίο απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, του πρώην νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη, και του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ Αριστείδη Σταθόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

"Τέλος" από το ποδόσφαιρο ο Κομπότης

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS