ΕΛΛΑΔΑ

Στον Βασιλειάδη τη Μεγάλη Δευτέρα οι 4 "μεγάλοι"

Στον Βασιλειάδη τη Μεγάλη Δευτέρα οι 4 "μεγάλοι"
Βασιλειάδης MOTIONTEAM

Συζήτηση σχεδόν εφ' όλης της ύλης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, θα έχουν τη Μεγάλη Δευτέρα οι τέσσερις "μεγάλοι" της Super League. Στο τραπέζι η αναδιάρθρωση, η αναδιανομή των εσόδων από τα τηλεοπτικά και η διαιτησία.

Δεκτό έγινε από το "Big 4" το κάλεσμα του Γιώργου Βασιλειάδη. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, προκειμένου να συζητήσουν για τα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κουβέντα θα γίνει για την αναδιάρθρωση στη Super League που αποφασίστηκε στο προ ημερών διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας με τη μείωση των ομάδων σε 14. Θα συζητηθεί, επίσης, η αναδιανομή των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, την οποία ζητούν οι μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Κουβέντα θα γίνει και για τη διαιτησία, που διαχρονικά αποτελεί "καυτό" θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσει ο Γιάννης Βρέντζος (διευθύνων σύμβουλος), τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Παναγόπουλος (στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου), την ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσάνδρου (α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), ενώ το παρών θα δώσουν στη συνάντηση οι Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Super League) και Βασίλης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ