ΕΛΛΑΔΑ

Στο τραπέζι το ΟΑΚΑ για το ευρωπαϊκό Super Cup

Στο τραπέζι το ΟΑΚΑ για το ευρωπαϊκό Super Cup

Το Υφυπουργείου Αθλητισμού φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την UEFA για τη διοργάνωση του ευρωπαϊκού Super Cup στο ΟΑΚΑ.

Το UEFA Super Cup ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Ντραγκάο στις 12 Αυγούστου, ωστόσο ο κορονοϊός έχει αλλάξει τον σχεδιασμό και δεν είναι ξεκάθαρο ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.

Η θετική πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα έχει θέσει τη χώρα μας ως υποψήφια για τη διοργάνωση του θεσμού. Μάλιστα, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει πως το Υφυπουργείο Αθλητισμού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την UEFA, ώστε να γίνει το Super Cup στο ΟΑΚΑ.

Πράγματι, στις παλαιότερες συζητήσεις ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιριστή Ομοσπονδία για τη διοργάνωση του Final 8 του Europa League στην Αθήνα, η Πολιτεία είχε ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να αναλάβει το ευρωπαϊκό Super Cup.

Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς η Λισσαβώνα και η Νυρεμβέργη είναι υποψήφιες για να φιλοξενηθεί το Final 8 του Champions League, ενώ ο τελικός του Europa League θα παραμείνει στο Γκντανσκ. Έτσι, εφόσον η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας θα αναλάβει μία μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο ώστε να έρθει το Super Cup στην Αθήνα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ