ΕΛΛΑΔΑ

Στο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε σήμερα (1/2) στο Μαξίμου και συζήτησε με ανθρώπους της κυβέρνησης για θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο ενόψει και της επικείμενης συνάντησης με FIFA-UEFA.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σήμερα (1/2) ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, έλαβε κλήση από ανθρώπους της κυβέρνησης, προκειμένου να γίνει μια συζήτηση μαζί τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο ενόψει και της επικείμενης συνάντησης με FIFA-UEFA.

Η συνάντηση του Ντέμη έγινε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον άνθρωπο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχρισε υπεύθυνο για τη συνάντηση στη Νιόν της Ελβετίας την άλλη εβδομάδα με τις διεθνείς συνομοσπονδίες σχετικά με το πώς θα πρέπει να διοικηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ραντεβού δεν έχουν γίνει γνωστές, πάντως το ότι έγινε ραντεβού μαζί του, δείχνει και μια διάθεση της κυβέρνησης, ώστε ο Νικολαΐδης να αποτελέσει πρόσωπο που θα μπορούσε να ασχοληθεί με την επόμενη ημέρα που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, όπως άλλωστε τόνισε και ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Αν γινόταν, υποθετικά, μία κίνηση για να φτιαχτεί το ποδόσφαιρό μας, θα την έβλεπα θετικά

Θυμίζουμε πως στις 8 Δεκεμβρίου ο Ντέμης είχε βρεθεί στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 σε μια συνέντευξη με τους Ηλία Καλλονά, Βασίλη Τεμπέλη και Σπύρο Κοντό στην εκπομπή "Έλα στο λαό σου" για όλα τα θέματα και ήταν άκρως αποκαλυπτικός και αναλυτικός.

Για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική να ηγηθεί στην ΕΠΟ, απάντησε: "Για την ΕΠΟ; Όχι... Αν γινόταν, υποθετικά, μία κίνηση για να φτιαχτεί το ποδόσφαιρό μας, θα την έβλεπα θετικά. Δεν θα ήθελα να απαντήσω υποθετικά. Αν συννενοηθούν οι μεγάλες ομάδες, θα γίνει. Τα έχουν καταφέρει και σε μεγαλύτερες χώρες από εμάς. Βρίσκεται άκρη".

Για το VAR και τη διαιτησία είχε πει: "Το θέμα είναι πώς το χρησιμοποιείς, θα έχει και αδυναμίες, αλλά σίγουρα είναι πιο δίκαιο. Ό,τι παράπονο και να ακούω τα τελευταία τρία χρόνια, οι διαιτησίες είναι καλύτερες. Επίσης, είναι πολύ σωστό μέτρο αυτό με τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι. Θα πρέπει να φτιάξουμε πρώτα το ποδόσφαιρό μας και μετά να βγάλουμε καλούς διαιτητές. Η καχυποψία είναι το Α και το Ω. Και λάθη να κάνουν οι ξένοι διαιτητές, ξέρεις πως αυτό είδε, οπότε μην ασχολείστε. Λάθος μου που παραπονιόμουν όταν ήμουν παίκτης στους διαιτητές. Δεν άλλαζε κάτι.

Photo Credits: Tourette Photography / Andreas Papakonstantinou

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ