ΣΤΗΜΕΝΑ

Παραμένει στην Superleague ο Αστέρας Τρίπολης

Παραμένει στην Superleague ο Αστέρας Τρίπολης
Μποροβήλος Αστέρας Τρίπολης INTIME SPORTS

Στην Superleague παραμένει ο Αστέρας Τρίπολης καθώς η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε αθώους τους Αρκάδες.

Τελικά η αρχική απόφαση της Superleague που ήθελε τον Αστέρα Τρίπολης να υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία ανατράπηκε, σύμφωνα με νέα απόφαση από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αυτή τη φορά.

Το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ έκρινε πως σύμφωνα με το σκεπτικό οι Αρκάδες δεν έπρεπε να πέσουν στην Football League κι έτσι όλα τελείωσαν θετικά.

Εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης αθώος κρίθηκε και ο Γιώργος Μποροβήλος, ενώ απόφαση βγήκε και για τους ΟΦΗ, Θρασύβουλο.

Οι δυο ΠΑΕ απαλλάχθηκαν από τις όποιες κατηγορίες και πλέον μπορούν να συμμετέχουν κανονικά σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

" Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις, αναφορικά με τις υποθέσεις των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και Γεώργιος Μποροβήλος, ΠΑΕ ΟΦΗ, Νικόλαου Μαχλά και Ηρακλή Νύχταρη, ΠΑΕ Θρασύβουλος, Ιωάννη Ρόδη και τους διαιτητές Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Δημήτριο Βερρή και Παναγιώτα Κουτσουμπού.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με την υπ΄ αριθμόν 204/10-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και του προέδρου αυτής Γεώργιου Μποροβήλου κατά της υπ΄αριθμόν 216/30-9-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Εξαφανίζει την προσβαλλομένη πρωτοβάθμια απόφαση. Διακρατεί και δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες από τις αποδοθείσες σ΄ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΟΦΗ

Με την υπ΄ αριθμόν 205/10-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκου κατά της υπ΄ αριθμόν 214/30-9-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, της ΠΑΕ ΟΦΗ του προέδρου της Νικόλαου Μαχλά και του Ηρακλή Νύχταρη.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Με την υπ΄ αριθμόν 206/10-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Εμμανουήλ Αντωνακάκη κατά της υπ΄ αριθμόν 302/29-9-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής, της ΠΑΕ Θρασύβουλος και του προέδρου αυτής Ιωάννη Ρόδη.

Δέχεται κατ΄ ουσία την έφεση ως προς τους διαιτητές Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Δημήτριο Βερρή και Παναγιώτα Κουτσουμπού. Εξαφανίζει ως προς τους εν λόγω εφεσίβλητους την πρωτοβάθμια απόφαση και παραπέμπει κατά τούτο την υπόθεση στην Αρμόδια Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ/ΕΠΟ".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ