ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

Στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

Η Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM, που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2019.

Η Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM, που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2019. Μετά τη νίκη επί της Ολλανδίας (2-0) στην πρεμιέρα του ομίλου του, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε σήμερα (5/12) και της Γερμανίας, 2-1 και κατέλαβε την πρώτη θέση.

Μόλις στο 1ο λεπτό η ελληνική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Βέργος σούταρε από την περιοχή, αλλά ο Γερμανός τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια. Στο 34', ο Τσουκάνης σέντραρε από αριστερά και ο Μπουλούλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και ταυτόχρονα το δρόμο προς τη νίκη και την πρώτη θέση.

Η Εθνική ομάδα διπλασίασε τα γκολ της στο 72', όταν ο Ντουρμισάι έφυγε στην αντεπίθεση και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα σημείωσε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του ελληνικής καταγωγής, Νούτσου.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας (Βασίλης Βούζας): Τσιφτσής, Γρομητσάρης (57' Σκόνδρας), Βλάχος, Αυγενικού, Μπουλούλης (55' Παμλίδης), Κούρτι (62' Ντουρμισάι), Σάμιος, Γαβριηλίδης, Τσούκαλος, Βέργος, Τσουκάνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ