ΕΛΛΑΔΑ

Socca World Cup: Νίκη και πρόκριση στον ημιτελικό για την Ελλάδα

Socca World Cup: Νίκη και πρόκριση στον ημιτελικό για την Ελλάδα

Η Ελλάδα επικράτησε με 4-3 της Αγγλίας σε ένα συγκλονιστικό ματς και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Socca World Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία.

Σπουδαία επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας στο Socca World Cup με τους παίκτες του Αντρέα Ντρένοβα να επικρατούν με 4-3 σε ένα συγκλονιστικό ματς της Αγγλίας μπροστά σε 4.000 κόσμο στο Ρέθυμνο και να παίρνουν πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί την Κυριακή το μεσημέρι, στις 2:00μ.μ., θα βρουν απέναντι τους την Ρωσία και εν συνεχεία το βράδυ της ίδιας μέρας θα αγωνιστούν στον μικρό ή στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Σταμος,αυτογκόλ,παυλοπουλος,θανασαι

Η εξέλιξη του αγώνα με την Αγγλία ήταν συγκλονιστική. Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τέρμα του Μακ Ντόναλντ. Κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Στάμο και στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους προηγήθηκε με αυτογκόλ των Άγγλων.

Το 3-1 έγινε με τον Παυλόπουλο στο 28' αλλά στο ίδιο λεπτό οι Άγγλοι μείωσαν σε 3-2 με τον Γιανγκ. Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα ο Στέρλινγκ έκανε το 3-3 στο παιχνίδι.

Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε όμως να σκοράρει στο αμέσως επόμενο λεπτό με ωραίο σουτ έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην Ελλάδα κόντρα στην Αγγλία που στα τελευταία ματς έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ