ΕΛΛΑΔΑ

SOCCA World Cup 2019: Η Ελλάδα στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου!

SOCCA World Cup 2019: Η Ελλάδα στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου!

Ιστορική νίκη-πρόκριση επί της Κροατίας με 2-0 στο SOCCA World Cup 2019! Απόψε (18:40) αντιμετωπίζει την Αγγλία με φόντο το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ω τι νύχτα μεγαλείου και χαράς! Η ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου δε μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να γράψει ιστορία μπροστά στο ασύγκριτο κοινό της που γέμισε παρά τη βροχή το γήπεδο στο SOCCA World Cup 2019, το οποίο διεξάγεται στο Ρέθυμνο και με γκολάρες των Λευκαρίτη και Θανασάι κέρδισε την ισχυρή Κροατία με 2-0, περνώντας έτσι στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου!

Εκεί, θα αντιμετωπίσει απόψε στις 18:40 (live από τα κανάλια novasports) την Αγγλία, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά της Κυριακής!

Οι παίκτες του Αντρέα Ντρένοβα γιόρτασαν τις μεγάλες στιγμές της πρόκρισης με όλον τον κόσμο, ο οποίος δε σταμάτησε λεπτό να παροτρύνει την ομάδα στη μεγαλειώδη της εμφάνισης και όλοι σήμερα δηλώνουν με πείσμα ότι θα παλέψουν για να στείλουν την Ελληνική ομάδα ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή του κόσμου!

Ελλάδα (Ντρένοβα): Ζάχος, Καραβίδας, Κριτσωτάκης, Κατσουράνης, Λευκαρίτης, Σιόρε, Χύσσος, Ντούμος, Γιώτης, Θανασάι, Παπαδάκης, Φούσκας, Παυλόπουλος, Στάμος, Τζανέτος

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ