Σκληρή στάση Αυγενάκη

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και οι διεθνείς συνομοσπονδίες καταδικάζουν ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά και τα συμβάντα στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Λευτέρης Αυγενάκης και οι διεθνείς συνομοσπονδίες, με τις οποίες καταδικάζουν με τρόπο απερίφραστο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ανακοίνωση, τονίζεται πως υπήρξαν περιστατικά κατά του υφυπουργού αθλητισμού, αλλά και κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA. Ως εκ τούτου αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (2/12).

Αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι άσχημα γεγονότα που βάζουν στο... κάδρο τη χώρα μας, ανοίγουν ζήτημα ποδοσφαιρικής απομόνωσης της Ελλάδας από τους ξένους, κάτι που πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί.

Ο υφυπουργός, ο οποίος ταξίδεψε στο Ηράκλειο για την κηδεία του Γιώργου Δεικτάκη, την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στη Γενεύη και θα έχει συνάντηση με τους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.