Σκέψη να φύγουν οι διαιτητές από τις Ενώσεις

Στη συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ έπεσε μεταξύ άλλων στο τραπέζι η πρόταση να απεμπλακούν οι διαιτητές από τις Ενώσεις.

Στην χθεσινή (2/5) συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ στα γραφεία της Ομοσπονδίας, η οποία κράτησε περίπου 2,5 ώρες, μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το πολύπαθο κομμάτι της ελληνικής διαιτησίας.

Σημείο ταύτισης και των δυο πλευρών ήταν να απεμπλακούν οι διαιτητές που παίζουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα από τις ΕΠΣ στις οποίες ανήκουν αυτή την στιγμή. Τόσο η πολιτική ηγεσία της χώρας όσο και η Ομοσπονδία, θεωρούν ότι κάνει ζημιά στην διαιτησία η εξάρτησή τους από τις Ενώσεις που μπορεί να τους ανεβάσει και να τους... κατεβάσει κατά το δοκούν.

Έτσι, λοιπόν, στόχος είναι οι διαιτητές να ανήκουν στην Ομοσπονδία και όχι στις Ενώσεις. Για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, οι διαιτητές θα εξακολουθούν να ανήκουν στις Ενώσεις τους. Μένει βέβαια να δούμε αν αυτή η σκέψη θα υλοποιηθεί άμεσα, διότι το κομμάτι της διαιτησίας είναι αυτό που "καίει" τους περισσότερους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στις εκλογές, το πιθανότερο είναι να γίνουν μέσα στον Ιούνιο όπως προκύπτει από τα λεγόμενα των Βασιλειάδη και Δρόσου μετά την συνάντησή τους. Θα υπάρξει η νομοθετική παρέμβαση που χρειάζεται από την Πολιτεία και οι εκλογές θα γίνουν με βάση το Καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ FIFA ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

Βασιλειάδης: "Ο τελικός θα αποτελέσει τεστ για τις μετακινήσεις οπαδών"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μπορείς να θυμηθείς όλους τους παίκτες του πρώτου Big Brother;

Σου δίνουμε 2 λεπτά για να βρεις το αυθεντικό καστ του απόλυτου ριάλιτι, το οποίο ετοιμάζει ιστορική επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24