ΕΛΛΑΔΑ

Σαουδική Αραβία καλεί Τζιόλη

Σαουδική Αραβία καλεί Τζιόλη
Τζιόλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης βρίσκεται στο "στόχαστρο" ομάδας από τη Σαουδική Αραβία. Έντονη φημολογία ότι έχει προκύψει και πρόταση, την οποία εξετάζει ο 32χρονος διεθνής μέσος, που προέρχεται από τη Χαρτς.

Πρόταση από τη Σαουδική Αραβία φέρεται να έχει δεχτεί ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο 32χρονος χαφ παραμένει χωρίς ομάδα μετά το πέρασμά του από τη Σκωτία - αγωνιζόταν στη Χαρτς - και οι πληροφορίες που έρχονται από τη χώρα της ΑραβικήςΧερσονήσου αναφέρουν ότι τα χρήματα που του δίνονται είναι κοντά στις 700.000 ευρώ.

Το όνομα της ομάδας δεν έχει διαρρεύσει, αλλά φυσικά μιλάμε για σύνολο πρώτης κατηγορίας. Το τελευταίο εξάμηνο στη Χαρτς ο Κατερνιώτης μέσος έπαιξε σε 18 ματς και σημείωσε 1 γκολ, έχοντας θέση βασικού. Έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα ολα αυτά τα χρόνια, παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο. Αρχικά σε Πανιώνιο και ακολούθωσε σε Παναθηναϊκό, Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μονακό, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ και Καϊσέρισπορ.

Με την Εθνική ομάδα είναι 64 φορές διεθνής, ενώ έχει συμμετοχές σε Champions League και Europa League (είχε παίξει μάλιστα στον τελικό του Κυπέλου UEFA το 2009 κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, όταν αγωνιζόταν στη Βέρντερ). Μέσα στις επόμενες μέρες θα προκύψουν εξελίξεις και θα φανεί εάν όντως έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Τζιόλη, αλλά και αν ο ίδιος πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Στη συγκεκριμένη χώρα αγωνίζεται ο Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί), ενώ έχει περάσει και ο προπονητής Γιώργος Δώνης (Αλ Χιλάλ). Ο Αμίρης Κούρντι που έπαιζε στον Πανιώνιο, είναι τώρα και αυτός με τον Φετφατζίδη στην Αλ Αχλί.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ