ΠΣΑΠ: "Φτάνει πια, βρείτε εκείνους που επιτέθηκαν στους παίκτες της Παναχαϊκής"

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση και ζήτησε από την Πολιτεία να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί, αλλά και οι εκτελεστές της άνανδρης επίθεσης προς τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα, καθώς οι οπαδοί της Παναχαϊκής περίμεναν την αποστολή μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό και επιτέθηκαν στους παίκτες της ομάδας με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν, ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση και ζήτησε να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί, αλλά και οι εκτελεστές της επίθεσης προς τους παίκτες της πατρινής ομάδας, τονίζοντας πως "το μόνιμο θύμα στο καταταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ο ποδοσφαιριστής".

H ανακοίνωση:

"Φτάνει πια… Το ποτήρι ξεχείλισε και δεν δύναται το μόνιμο θύμα στο καταταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ο ποδοσφαιριστής. Για όσους λησμονούν είναι εκείνος που είδε τα δεδουλευμένα του να… εξαφανίζονται εν μία νυκτί, γιατί ομάδες υποβιβάστηκαν με το ‘έτσι θέλω’, άλλαξαν ΑΦΜ ή όνομα και έμεινε απροστάτευτος. Είναι εκείνος που στα γήπεδα γίνεται αποδέκτης λεκτικής βίας, αλλά υπήρξαν, δυστυχώς, και χειρότερα. Οι συνάδελφοί μας της Παναχαϊκής δέχθηκαν και σωματική, όταν έπεσαν θύματα μίας άνανδρης και προφανώς οργανωμένης επίθεσης.

Κύριοι υπεύθυνοι, καλείστε να βρείτε τους ηθικούς αυτουργούς αλλά και εκτελεστές, των όσων θλιβερών γεγονότων συνέβησαν χθες στην Πάτρα και να τους τιμωρήσετε με δια βίου αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέση ανάμεσά μας στα γήπεδα και τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, λύπη, συναισθήματα και όχι το μίσος που προάγουν".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ