ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη συνάντηση Βασιλειάδη - Τόσκα για την αστυνόμευση στα γήπεδα

Πρώτη συνάντηση Βασιλειάδη - Τόσκα για την αστυνόμευση στα γήπεδα

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα για τις αλλαγές που χρειάζονται για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Στο πλαίσιο των αποφάσεων της Κυβέρνησης για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πραγματοποιήθηκε σήμερα (03/04/2018) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κοινή σύσκεψη εργασίας, υπό τους υπουργούς Νίκο Τόσκα και Γιώργο Βασιλειάδη, με τη συμμετοχή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και υπηρεσιακών στελεχών των δύο υπουργείων.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε η σύσταση κοινής ομάδας εργασίας για τον καθορισμό των αναγκαίων τεχνικών και νομοθετικών αλλαγών και στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου πλαισίου ασφαλούς διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων και την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσα στους όρους του Γιώργου Βασιλειάδη για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα ήταν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτό που είχε ζητήσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού ήταν η ευθύνη για τη φύλαξη των αγώνων, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, να περιέρχεται εξ ολοκλήρου στις ΠΑΕ και η αστυνομία μένει εκτός γηπέδων.

Η ομάδα εργασίας που συστάθηκε θα αρχίσει άμεσα τις συσκέψεις της και στόχος είναι να υποβάλλει τις προτάσεις της μέχρι το τέλος Απριλίου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ