ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη συνάντηση Αυγενάκη - Μαυρωτά

Πρώτη συνάντηση Αυγενάκη - Μαυρωτά

Για περίπου 45 λεπτά συναντήθηκε ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με το νέο γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά, όπου έθεσαν επί τάπητος τα ζητήματα των αρμοδιοτήτων τους.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε σήμερα (18/7) την πρώτη του επαφή με το νέο γενικό γραμματέα αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, η οποία κράτησε 45 λεπτά.

Ήταν μια συνάντηση προκειμένου να μπουν τα ζητήματα σε μια σειρά, να συνεννοηθούν μεταξύ τους και ενόψει προγραμματικών δηλώσεων και όταν βγει το ΦεΚ, ο κ. Μαυρωτάς αναλαμβάνει επίσημα το νέο του ρόλο.

Θυμίζουμε πως όταν μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, ο γγΑ ανέφερε μεταξύ άλλων πως "με τον κύριο Αυγενάκη πιστεύω θα έχουμε μια καρποφόρα συνεργασία. Ο καθένας μπορεί να συμβάλλει σε αυτά που γνωρίζει. Εγώ είμαι πιο πολύ στο κομμάτι του ερασιτεχνικού αθλητισμού, τα Ολυμπιακά αθλήματα και την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ο Λευτέρης φαντάζομαι θα έχει πιο πολύ το κομμάτι του επαγγελματικού αθλητισμού και γενικά όσα έχουν πολιτική. Θα κάνουμε μία συνάντηση με τον Υφυπουργό που προΐσταται για να δούμε πως μπορούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για χάρη του αθλητισμού".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ