ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην προπονητής του Εργοτέλη ο αντι-Γκώνιας στο Βόλο!

Πρώην προπονητής του Εργοτέλη ο αντι-Γκώνιας στο Βόλο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Καταλανός προπονητής, Χουάν Φεράντο, ο οποίος καθοδήγησε για... δύο μήνες τον Εργοτέλη, αντικατέστησε τον Τάκη Γκώνια στην τεχνική ηγεσία της νεοσύστατης ομάδας του Βόλου.

Η νέα ομάδα της Μαγνησίας, Βόλος Ν.Π.Σ, είχε ανακοινώσει στις 2 Ιούνη την πρόσληψη του Τάκη Γκώνια στην τεχνική της ηγεσία, αλλά στις 29 του προηγούμενου μηνός αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τη συμφωνία.

Τελικά, ο αντικαταστάτης του βρέθηκε από την Ιβηρική, αλλά έχει ξαναπεράσει από την Ελλάδα. Είναι ο 36χρονος Καταλανός προπονητής, Χουάν Φεράντο, ο οποίος καθοδήγησε τεχνικά τον Εργοτέλη από τον Ιούλιο έως το Σεπτέμβρη του 2014.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ως τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου τις πρώτες ημέρες του Ιούλη του 2014 κι αποχώρησε την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου καθοδηγώντας τους Κρητικούς σε μόλις δύο ματς με ισάριθμες ήττες (εκτός 2-0 από Καλλονή κι εκτός 2-1 από Πανιώνιο).

Μετά την επιστροφή του στην Ισπανία για λογαριασμό της Λεονέσα, στα μέσα της περασμένης σεζόν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λιναρές (τρίτη ισπανική κατηγορία). Έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε Τεράσα, Οσπιταλέτ, Μάλαγα Β', Σερίφ Τιρασπόλ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ