ΕΛΛΑΔΑ

Προπονητές που έφυγαν σε χρόνο... d.t.

Προπονητές που έφυγαν σε χρόνο... d.t.

Με αφορμή την απόλυση του Σούλη Παπαδόπουλου από την Λαμία μετά από ένα παιχνίδι, το Sport24.gr θυμάται πέντε περιπτώσεις προπονητών που έφυγαν σε χρόνο... d.t.

Μόλις ένα παιχνίδι άντεξε στον πάγκο της Λαμίας ο Σούλης Παπαδόπουλος. Η βαριά ήττα από την ΑΕΛ με 3-0 φαίνεται πως δεν άρεσε στη διοίκηση της ομάδας, κι έτσι αποφασίστηκε πως ο 48άχρονος τεχνικός δεν κάνει! Ο Παπαδόπουλος δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο ( είμαστε σίγουροι) "θύμα" που χάνει τη δουλειά του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Το Sport24.gr θυμάται άλλες έξι περιπτώσεις τεχνικών που έφυγαν κακήν κακώς και θυμάται τις ιστορίες τους. Κάποιοι από αυτούς, βέβαια, έχουν βάλει το χεράκι τους για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Ίλιε Ντουμιτρέσκου - Ένα παιχνίδι

Προπονητές που έφυγαν σε χρόνο... d.t.
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρουμάνος τεχνικός αν και διέθετε ένα γεμάτο ρόστερ, αποφάσισε να κάνει 17 μεταγραφές! Έτσι οι "κροκόδειλοι" ξεκίνησαν τη σεζόν με ένα ρόστερ 44 ποδοσφαιριστών! Το γυαλί είχε ραγίσει όμως, αφού τα παράπονα της διοίκησης ήταν πολλά και μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ηρακλή με 2-1, ο Ντουμιτρέσκου αποχώρησε από τον σύλλογο.

Spoiler alert: Τον Γενάρη αποχώρησαν από την ομάδα όχι πέντε, ούτε δέκα, ούτε καν δεκαπέντε, αλλά δεκαεπτά παίκτες! Οι περισσότεροι ήταν επιλογές του Ρουμάνου προπονητή. Μαγεία δηλαδή.

Αλέκος Βοσνιάδης - Ένα παιχνίδι

Προπονητές που έφυγαν σε χρόνο... d.t.
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

athleticlarissa, με το καλημέρα κατάλαβε πως τα πράγματα θα είναι "περίεργα", όμως έκανε υπομονή μέχρι να αρχίσουν οι αγώνες.

Η υπομονή του, ωστόσο, εξαντλήθηκε λόγω των παρεμβάσεων στο έργο του. Ας δούμε ορισμένα από τα "καλύτερα":

-- Δεν άρεσε στον πρόεδρο ότι έκαναν τρεις προπονήσεις την ημέρα οι παίκτες (στην προετοιμασία όλα).

-- Ο κ. Βοσνιάδης έκλεισε κάποια φιλικά, αλλά απορρίφθηκαν γιατί οι ομάδες δεν ήταν στο "επίπεδο" της ΑΕΛ.

-- Η ομάδα ήταν να μείνει μέχρι τις 14/8 για προετοιμασία και τελικά έπρεπε να γυρίσει στις 10/8 γιατί οι μέρες ήταν... πολλές.

-- Βοσνιάδης και Πλεξίδας διαφώνησαν για το ρεπό της ομάδας μετά την προετοιμασία. Η διαφορά τους ήταν για πέντε ώρες της μέρας!

-- Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Βοσνιάδη πάντα, έγινε έφοδος στα σπίτια των παικτών για να δουν αν ήταν όλοι εκεί!

Όπως καταλαβαίνετε, μετά το ματς για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου (ήττα με 1-0), ο κ. Βοσνιάδης παραιτήθηκε και ησύχασε.

Μάριο Μπερέτα - Κανένα παιχνίδι

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Μάριο Μπερέτα; Πήγε στον ΠΑΟΚ ως ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος και επιλογή του Ζήση Βρύζα κι έφυγε κακήν κακώς! Το πράμα άρχισε να βρωμάει, που λέμε, από το ξεκίνημα και όπου ξεκίνημα βάλτε τη λέξη προετοιμασία. Μόλις τρεις μέρες μετά το ξεκίνημα της, ο Ιταλός έδωσε ρεπό στους παίκτες του και το έριξε τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στην ηλιοθεραπεία.

Προπονητές που έφυγαν σε χρόνο... d.t.

Τελικά η γνώμη των παικτών πέρασε και ο Μπερέτα απομακρύνθηκε χωρίς να δώσει ούτε ένα επίσημο ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ιταλός και οι συνεργάτες του έκαναν κρουαζιέρα κοντά στην Σαντορίνη λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, αντί να μελετάνε την ομάδα!

Όλεγκ Προτάσοφ - Ούτε 24 ώρες

Προπονητές που έφυγαν σε χρόνο... d.t.
NEWSPORTS

Μία μέρα αργότερα, ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν. Ο ΑΣ άφησε τον Αρβανιτίδη στα κρύα του λουτρού, έδωσε την ομάδα στον Θόδωρο Καρυπίδη και αυτός έφερε δικό του προπονητή! Ένα μπάχαλο με λίγα λόγια.

Νίκος Αλέφαντος - 3 ώρες

Προπονητές που έφυγαν σε χρόνο... d.t.
INTIME SPORTS

Πέρασε από πολλούς πάγκους. Κι όταν λέμε πολλούς το εννοούμε. Συνολικά βρέθηκε σε 26 διαφορετικές ομάδες! Όπως καταλαβαίνετε, σε κάποιες από αυτές ήταν για μικρό διάστημα. Στην τελευταία μάλιστα ( Φωστήρας) έμεινε για.. τρεις ώρες.

Σε ένα παιχνίδι ομάδας πάντως κάθισε δυο φορές. Μία το 1979-1980 και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΣ 2-1 ( με την ομάδα των Ιωαννίνων) και άλλη μία για λογαριασμό του Πανιώνιου.

Ήταν το 1983-1984 και ο αγώνας μπαράζ για την παραμονή ανάμεσα σε Πανιώνιο - ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Νίκος Αλέφαντος κλήθηκε να κάτσει στον πάγκο του Ιστορικού για εκείνο το ματς και τα κατάφερε! Οι Κυανέρυθροι κέρδισαν με 2-0 και παρέμειναν στην Α Εθνική.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ