ΕΛΛΑΔΑ

Πουλίδο: "Επειδή έπαιξα στην Ελλάδα, με απέκλεισαν από την Εθνική"

Πουλίδο: "Επειδή έπαιξα στην Ελλάδα, με απέκλεισαν από την Εθνική"

Ο Μεξικανός επιθετικός Άλαν Πουλίδο έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του MLS και υποστήριξε ότι επειδή αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αποκλείστηκε από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο επιθετικός της Κάνσας Σίτι, Άλαν Πουλίδο, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του MLS και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Ελλάδα. Ο 29χρονος επιθετικός αποκάλυψε ότι για την απόφασή του να συνεχίσει στη χώρα μας, αποκλείστηκε από την εθνική του Μεξικό. Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Έπαιξα στον Ολυμπιακό, σε μια μεγάλη και σημαντική ομάδα. Συμμετείχα μαζί της στο Champions League και στο Europa League. Επειδή έπαιξα στην Ελλάδα, αποκλείστηκα από την εθνική μου ομάδα. Δεν με καλούσαν, επειδή έφυγα από την Τίγρες. Ο Τύπος ήταν εναντίον μου. Η Τσίβας, όμως, μου άνοιξε ξανά την πόρτα".

Ο Πουλίδο πήγε στην Τσίβας το 2016, προερχόμενος από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου εκτός από τον Ολυμπιακό έπαιξε και στον Λεβαδειακό. Με τους Βοιωτούς το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 έκανε έξι συμμετοχές και σημείωσε ένα γκολ. Το 2015-2016 με τον Ολυμπιακό έκανε 16 εμφανίσεις και βρήκε έξι φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Το θέμα της μεταγραφής του στους Πειραιώτες, μάλιστα, είχε περάσει από... χίλια κύματα. Εντέλει πρωτοήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Λεβαδειακού και στους "ερυθρόλευκους" πήγε το καλοκαίρι του 2015.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ