ΕΛΛΑΔΑ

Που χάθηκες και εσύ...

Που χάθηκες και εσύ...
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr θυμάται ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα και κάνει... scouting για να μάθει τι συμβαίνει σήμερα στην καριέρα τους. Ο Λέο Μπελέκ είναι ο παίκτης που θα ασχοληθούμε αυτή τη φορά (βίντεο).

Ήρθε ξαφνικά στην καθημερινότητα μας και μας εντυπωσίασε με την παρουσία του την περσινή σεζόν σε ηλικία 17 ετών. Ξαφνικά έφυγε και λίγοι έμαθαν το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο λόγος φυσικά για τον Στιβ Λέο Μπελέκ.

Έκανε το ντεμπούτο του στις έξι Ιανουαρίου του 2010 στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και κατευθείαν ξεχώρισε στον αγωνιστικό χώρο. Αγωνίστηκε πενήντα λεπτά, όμως η ομάδα του είδε ήδη παραδώσει... πνεύμα. Για τον ίδιο ωστόσο αυτό ήταν!

Από τότε αγωνίστηκε σε όλα τα ματς των "κροκοδείλων" μέχρι και την λήξη του πρωταθλήματος. Συμπλήρωσε συνολικά 13 εμφανίσεις με πέντε γκολ. Το πρώτο του τέρμα το πέτυχε εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς όπου η ομάδα του έφυγε νικήτρια.


Ακολούθησαν δυο γκολ στο Αλκαζάρ επί της ΑΕΛ, ένα με την Καβάλα στην Θράκη και άλλο ένα με τον Ατρόμητο το Περιστέρι.

Το μυστήριο της μεταγραφής


Όπως ήταν λογικό το ταλέντο του εντόπισαν πολλές ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρώτος κίνηση έκανε ο ΠΑΟΚ, όμως οι απαιτήσεις του Πανθρακικού ήταν μεγάλες για το πορτοφόλι του Δικέφαλου και έτσι δεν προχώρησε το πράγμα.

Ο ίδιος έκανε αγώνα δρόμου για να πάρει κοινοτικό διαβατήριομε σκοπό να πάει στην Τότεναμ. Για διάφορους λόγους όμως δεν τα κατάφερε (οι φήμες έλεγαν πως οι Άγγλοι είχαν αμφιβολίες για την ηλικία του).

Που χάθηκες και εσύ...
INTIME SPORTS



Τελικά έτσι αθόρυβα όπως τον ανακαλύψαμε έφυγε και πήγε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ουντινέζε. Ακόμα δεν έχει παίζει βασικός με τον ιταλικό σύλλογο, όμως όλοι πίνουν νερό στο όνομα του και πιστεύουν πως αν δουλέψει θα κάνει μεγάλη καριέρα.


Δείτε βίντεο με τον πρώην άσο του Πανθρακικού να σκοράρει






TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ