ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πένθος στην ελληνική διαιτησία με το θάνατο 21χρονου διαιτητή

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ελληνική διαιτησία πενθεί για τον χαμό του 21χρονου Νίκου Ντοσίδη που δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά από την κατάρρευσή του στα τεστ διαιτητών της τρίτης εθνικής κατηγορίας.

Πένθος στον κόσμο της ελληνικής διαιτησίας σκόρπισε η θλιβερή είδηση του θανάτου του Νίκου Ντοσίδη, με τον 21χρονο ρέφερι να καταρρέει στα τεστ διαιτητών της Γ' Εθνικής και να μην καταφέρνει να διατηρηθεί στη ζωή.

Ο νεαρός διαιτητής, ο οποιός προσεβλήθηκε από ιό μετά την κατάρρευσή του στα τεστ διαιτητών της Γ' Εθνικής, έχασε τη μάχη που έδινε με το θάνατο μετά από 13 ημέρες παραμονής στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της "Αγίας Όλγας".

Για τον αδόκητο χαμό του νεαρού διαιτητή εξέδωσε ανακοίνωση και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κάνοντας γνωστό πως θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Ο μόλις 21 ετών διαιτητής από την Θράκη Νίκος Ντοσίδης αγάπησε με πάθος το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία και στην πορεία του σ΄ αυτά διακρίθηκε για το ταλέντο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Η αγάπη και η εν γένει παρουσία του στη Διαιτησία θα μείνουν στη μνήμη των συναδέλφων του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΣΑΠ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΣΑΠ: "Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον πρόωρο χαμό του Νικολάου Ντοσίδη.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που τόσο ξαφνικά έφυγε από κοντά μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ