ΕΛΛΑΔΑ

Πεντάωρη κατάθεση Κούγια στον Ανδρεάδη

Πεντάωρη κατάθεση Κούγια στον Ανδρεάδη
Κούγιας INTIME SPORTS

Στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, που ασχολείται με την υπόθεση της 'εγκληματικής οργάνωσης'' στο ποδόσφαιρο βρέθηκε την Παρασκευή (13/3) ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.

Το αφεντικό της ομάδας της Πάτρας δεν κατέθεσε ως μάρτυρας, αλλά ως πολιτικός ενάγων. Από το πρωί στις 09.00 έως και μετά τις 14.00 το μεσημέρι ο Αλέξης Κούγιας κατέθετε ανωμοτί στον Γιώργο Ανδρεάδη, από το γραφείο του οποίου έχουν περάσει προκειμένου να καταθέσουν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, του ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέτζος και ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής.

Ο Κούγιας ανέφερε ότι η κατάθεσή του, που ξεκίνησε την Παρασκευή (13/3), θα συνεχιστεί στις 31 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορέας άσκησε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία και δωροληψία, απάτη και απόπειρα εκβίασης σε 16 φυσικά πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων δεν έχει δημοσιοποιήσει η Εισαγγελία.

Όπως ωστόσο ενημέρωσε αρμοδίως πρόκειται για τρία μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, δύο πρόεδροι ΠΑΕ Σούπερ Λίγκας, τρεις εν ενεργεία διαιτητές Σούπερ Λίγκας, δύο μέλη της ΚΕΔ, πέντε μέλη δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ και ένας υπάλληλός της.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ