ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτείται ο Ζουράρις

Συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις». Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI)
Συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις». Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, θα υποβάλει την παραίτησή του μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Ολυμπιακό και τον Άρη, την οποία θα ανακοινώσει αύριο (15/1) στη Βουλή.

Ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, θα υποβάλει την παραίτησή του αύριο (15/1) στη Βουλή μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις που έκανε εναντίον του Ολυμπιακού και του Άρη.

Σε δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό το Σάββατο (13/1) ο Υφυπουργός Παιδείας θέλησε πάλι να αναφερθεί με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, ενώ από την συμπεριφορά του δεν ξέφυγε ούτε ο Άρης.

"Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι... Ποιος τον γ... τον Άρη, παιδί μου;", είπε ο κ. Ζουράρις.

Μάλιστα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, έκανε λόγο για κατάπτυστη δήλωση και ανέφερε μεταξύ άλλων στο ΣΚΑΪ: "Ή αυτός ή εγώ. Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα".

Θυμίζουμε πως πριν μερικούς μήνες ο Κώστας Ζουράρις επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένα σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά, μιλώντας στον Metropolis 95,5. Το είχε πράξει και σε τηλεοπτική του εμφάνιση τον Απρίλιο του 2017.

Εξάλλου, ο ραδιοφωνικός σταθμός, "Metropolis" χαρακτηρίζει "επιεικώς απαράδεκτα" τα όσα είπε ο Υφυπουργός Παιδείας για τον Άρη και το ζήτημα ονομασίας της ΠΓΔΜ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ