ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτείται η νέα ΚΕΔ μετά τις απειλές στον Τσαχειλίδη

Παραιτείται η νέα ΚΕΔ μετά τις απειλές στον Τσαχειλίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αγνωστοι απείλησαν τον Γιάννη Τσαχειλίδη, με αποτέλεσμα τα μέλη της ΚΕΔ (Μπίκας, Τσαχειλίδης, Καλύβας) να ενημερώσουν τον Γιάννη Δρόσο και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη ότι παραιτούνται από τις θέσεις τους.

Το περασμένο Σάββατο (29/10) έγινε η σύνθεση της επιτροπής εξομάλυνσης μέχρι να αλλάξουν κάποια πράγματα στο καταστατικό της ΕΠΟ και να οδηγηθούμε σε εκλογές. Αλλαγές είχαμε και στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας, την οποία ανέλαβε ο Γιώργος Μπίκας και μαζί με τους Γιάννη Τσαχειλίδη και Δημήτρη Καλύβα θα έκαναν τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της Super League.

Παρ' όλα αυτά, άγνωστοι επισκέφθηκαν τον Γιάννη Τσαχειλίδη στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής και χτυπούσαν τα κουδούνια. Ο ίδιος δεν άνοιξε, βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε δυο άνδρες (ο ένας ο φορούσε μαύρο κράνος και ο άλλος ήταν με γκρι τζάκετ), ο οποίοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν, κάτι που άκουσαν και τα παιδιά του.

Ο Τσαχειλίδης κατέθεσε άμεσα μήνυση στο τμήμα Παλαιού Φαλήρου, ενώ ενημερώθηκε και η διεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να προστατευτεί ο ίδιος και οι δικοί του άνθρωποι.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της επιτροπής εξομάλυνσης, Γιάννης Δρόσος, όπως και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, αφού υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους (αναμένεται να τις στείλουν και εγγράφως) και μένει να φανεί αν θα γίνουν αποδεκτές. Όπως και να 'χει, είναι μια πολύ σοβαρή εξέλιξη που τινάζει το νέο εγχείρημα στον αέρα.

Ανήσυχη η "συμμαχία"

Το περιστατικό αυτό και το γεγονός πως δεν φαίνεται να κάνουν πίσω οι τρεις άνδρες όσον αφορά τις παραιτήσεις τους, έχει θορυβήσει την συμμαχία (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), που είναι σε ανοιχτή γραμμή με την FIFA για το τι μέλλει γενέσθαι και σκέφτονται το πώς θα αντιδράσουν. Πάντως, το σίγουρο είναι πως δεν προτίθενται να σιωπήσουν ύστερα απ' ό,τι συνέβη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ