ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πέντε παιχνίδια μέσα σε τρεις μήνες

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πέντε παιχνίδια μέσα σε τρεις μήνες

Η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδας έβγαλε το ζευγάρι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες πέντε φορές μέσα σε τρεις μήνες.

Το πρωί της Πέμπτης (20/2) πραγματοποίηθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας με τους δύο μεγάλους διεδικητές του τίτλου, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να αποτελούν το ένα ζευγάρι του ημιτελικού του θεσμού.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ήδη αναμετρηθεί μία φορά στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 12η αγωνιστική της Super League με το τελικό αποτέλεσμα να λήγει 1-1. Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν πέντε φορές ακόμη σε διάστημα μάλιστα τριών μηνών, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα(23/2, 19:30).

Στο Κύπελλο Ελλάδας οι αγώνες είναι διπλοί, με τα πρώτα ματς να διεξάγονται το διήμερο 4 και 5 Μαρτίου, ενώ οι ρεβάνς το διήμερο 22 και 23 Απριλίου. Οι "ερυθρόλευκοι" και ο Δικέφαλος θα τεθούν αντιμέτωποι και στα play-off του πρωταθλήματος επιπλέον δύο φορές, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στο διάστημα μεταξύ 7 Μαρτίου και 17 Μαΐου.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η Θεσσαλονίκη θα έχει την τιμητική της, καθώς από τις πέντε αναμετρήσεις οι τρεις θα διεξαχθούν στην Τούμπα και οι δύο στο Φάληρο.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ