ΠΑΟΚ και Ξάνθη ζήτησαν ακύρωση του πορίσματος, ενδεχόμενο αναβολής στην εκδίκαση

ΠΑΟΚ και Ξάνθη κατέθεσαν αίτημα για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ, κίνηση που μπορεί να οδηγήσει σε αναβολή της προγραμματισμένης για τη Δευτέρα (17/2) εκδίκασης της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας των δυο ομάδων.

ΠΑΟΚ και Ξάνθη κατέθεσαν αίτημα στο Διοικητικό Εφετείο για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ. Αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει σε αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης στο πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και δεν υπάρχει βεβαιότητα προς το ένα ή το άλλο ενδεχόμενο. Τη Δευτέρα (17/2) θα διαπιστωθεί εάν η υπόθεση πολυιδιοκτησίας των ΠΑΟΚ και Ξάνθης θα εκδικαστεί κανονικά ως ήταν προγραμματισμένο ή θα πάρει αναβολή για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (10/2) διαβιβάστηκε στις δύο ομάδες, αλλά και στη Super League το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ, το οποίο είναι 84 σελίδες, όπου χρησιμοποιούνται οικονομικά και εταιρικά στοιχεία, έγγραφα τραπεζών με επίσημες συναλλαγές, αλλά και νομικά επιχειρήματα.

Στην απόφασή της η ΕΕΑ έχει κρίνει με ψήφους 4-1 πως υπάρχει πολυιδιοκτησία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, το οποίο θα σήμαινε τον υποβιβασμό των δύο ομάδων. Θυμίζουμε, ωστόσο, πως η Βουλή ψήφισε τροπολογία που καταργεί τον υποβιβασμό σε θέματα όπως αυτό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και προβλέπει αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ